Verdict Dacia Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

A mea are 3 ani si 65.250 km. In primele luni o uram, SINCER ! Stateam si ma intrebam de ce naiba am dat 6.800 eur pe ea cand imi puteam lua orice altceva (sh) la banii astia sau ceva mai mult. Acum, dupa trei ani de nebunii cu ea am ajuns sa o respect. Am colegi ce si-au luat o data cu mine un Opel Vectra B 2.0 benzina, Peugeot 406 1.9 diesel (cel de 110 cp), Volkswagen Golf IV 1.4 benzina.
    Opelul - discuri si placute de frana, distributie, esapament + catalizator ce a crapat, disc de ambreiaj, placa si rulmentul de presiune, un injector si oglinda dreapta ce a cazut in mers !!!
    Peugeot-ul - disc de ambreiaj, placa si rulment de presiune, scaunul soferului (dupa ce a fost sudat o data), maneta de la stergatoare (e posibil sa fi tras prea tare de ea si s-au rupt contactii in interior), iar acum sta pe dreapta din cauza turbinei, e stricata si iese un fum din esapament mai rau decat la orice RABA.
    Volkswagenul - la asta e poezie .... Toate patru injectoare, planetarele, grupul ala din cutie, nu mai stiu cum se cheama, ce se misca in momentul schimbarii vitezelor, pompa de apa, pompa de benzina, cablul de la frana de mana, cablul de ambreiaj, motorasul de la geamul din dreapta (s-a ars si a ramas deschis la jumatate in plina iarna ...), electroventilatorul de la radiator, ars si asta ...
    Eu am platit doar reviziile la timp, in rest masina a mers ceas. Cea mai scumpa revizie a fost cea de la 60.000 km dar e normal deoarece a implicat si distributia. Per ansamblu, multumit de masina si am de gand sa o mai tin ceva vreme, asta pana o aparea cea de 133 cp ... Fac un drive-test si vedem atunci.
    sigpic
    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Originally posted by Ghost Driver View Post
      Poate mai sunt si exceptii dar toti pe care ii stiu si fac taxi sunt cam nemultumiti pt in taxi faci mai mult decat o plimbare pe zi si ca si comparatie nu am vrut sa o compar cu orice masina noua am comparata cu Audi 100 cc din 1986 ce l-am avut cu maj pieselor originale.Este o masina buna pt "o plimbare" 100% dar cand vine vorba de mers indiferent ca faci taxi sau pur si simplu mergi prin toata europa se duce f repede.Mie pers imi pare rau ca la design(int,ext) imi place,nu ii urata de loc si ii si spatioasa dar as fi preferat sa dau 15.000 euro si sa fie mai fiabila cu 40% decat 9800 si sa fie asa sincer.

Si cand o planetara ii praf,numa o planetara praf poti sa vezi sau nah poate u o vezi noua.Chiar nu intz ce ai vrut sa zici darksid3.Numa bine si mult noroc!
      In nici un caz sa te jignesc, GhostVroiam sa subliniez faptul ca depinde si ce parte a paharului vezi!Crede-ma ca am vazut miliardar care gasea nod in papura la un Bentley decapotabil...Si la banii care costa masina aia, chiar avea dreptate omul!Fiare sunt toate...De multumit, ne multumim prin prisma subiectivismului pana la urma!Numai bine!
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Nu am data-o la 10.000 ca atunci nu avea decat o eroare la GPL.
        Stiu ca nu ai vrut sa ma jignesti darksid3 dar eu nu caut nod in papura.....Mai are si alte chesti minore care nu le-am netionat dar asta ii adevaru,ce ii stricat ii stricat si cat de repede si in ce conditii sa stricat.As prefera sa dau 19.600(dublu deci) pe o Dacia Logan Xyz si sa fie mai rezistenta si mai fiabila cu aceasi stabilitate :p pt ca chiar imi plac.Tocmai de aia o fac o vand si caut cev mai fiabil cum ar fi noul Mercedes-Benz Clasa C.....Chiar ii super fain.
        www.Vand Schimb Logan.tk **Fara spatii**
        si
        www.PS3OnlineStore.tk

Comment

Diferenta mare totusi intre Mercedes C class si logan.
          Are si masina, ca oricare alta de altfel, micile probleme.
          Sa ai spor la vanzare si sa te bucuri de viitoarea masina.

Comment

La partea cu reviziile sa stii ca nu ai deloc dreptate. Pai tu din ce punct de vedere spui ca sunt scumpe? Raportezi la venitul tau, sau raportezi la alte marci? La alte marci sub 6 milioane nu vezi revizie simpla. Chiar acum cateva zile citisem de cineva care la ford la 45.000km a dat 16 milioane. Si nu era revizia la care trebuia sa schimbe distributia. O revizie cu distributie la Porsche Romania(Skoda, Audi, VW , Seat) trece de 25 de milioane.

Sa nu mai vb de reviziile la hyundai accent care la o masina low-cost cer cat astia la opel sau ford.
            Reviziile ieftine(sau mult mai ieftine ca la alte marci) sunt un mare plus la logan .

Computerul de bord ce e asa idiot? Poate nu se intelege prea bine cu masinile pe gpl, la mine merge impecabil .
            Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Fiabila...Votati va rog in semnatura
              http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Cine spune ca Loganul nu este o masina fiabila ar trebui sa vada ca in Franta a luat locul I la fiabilitate.
                sigpic
                VIATA ARE PRIORITATE

Comment

Intr-adevar,Logan-ul s-a vandut foarte bine si in strainatate.Si cred ca dupa aparitia Logan-ului 2 vanzarile vor creste din nou.
                  In cazul de fata cred ca proprietarul a avut si ceva ghinion(se mai intampla) sau este foarte suparat pe aceasta marca.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Cine a facut poll-ul ala ? Unde s-a mai pomenit sa votezi pana la 103.85% in loc de 100% cum se fac toate ? Ieri era 110 % parca .
                    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

E o problema la script. A fost alesa varianta sa se poata vota mai multe optiuni si de aia apare asa.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Condus cam 1200 de km logan cu 121000 km in bord...Pot sa spun ca merge excelent...Revizii facute la timp si motorina euro 4...Deci cam duce oleaca loganu` asta..Depinde si cum e tratat

Comment

Am sa citez ce mi-a spus un instructor auto ! (a mea e noua n-am de ce sa ma plang...) iati ma logan ca asta care o am eu (1,5DCI 65cp) are 2 ani, 80000 km, si pana acum i-am facut reviziile si i-am schimbat o bucsa si o bascula pe spate si credema ca numai prosti merg cu ea ... (masina de coala) in rest nimic la ea !!! Pai daca asta nu e masina fiabila apoi eu ce sa mai zic ... Am fost instructor pe bmw pe peugeot si au avut mult mai multe probleme cu ele decat la logan ! De aia mi-am luat si eu masina personala tot logan ! Si sa fim seriosi acum !!! Cat de ieftina ar fi o masina daca e proasta NU SE VINDE !!! Loganul sa vandut pana acum intrun milion de unitati !!! Ceea ce multe alte marci cu staif n-au reusit sa vanda !!! Insemna ca chiar e o masina f buna si nu stiu ce taximetristi ai intrebat tu ca eu pe toti care i-am intrebat n-am auzit vreunul sa nu fie multumit de ea (in afara de stabilitatea la viteze mari) si sa fim seriosi acum noi suntem mult mai critici si mai nemultumiti de logan decat cei de afara !!! Intreba un neamt, un olandez, un francez sau un spaniol de loagan si sa vezi ce zice (am un amic olandez posesor de mcv) "super tare masina" mai imi iau 1 ! La cat de spatioasa este e si economica si fiabila ! Tine la haituiala (mai mult ca la noi deh ... Noi navem soselele lor) ! CRED CA AI AVUT TU GHINION ! De curiozitate eu as vinde-o pe asta si mi-as lua alta sa vad daca cumva e ca mine (ca tine) sau cum zicem noi !!! Multa bafta !!!
                          Last edited by valeriuciprian; 18 July 2008, 09:25. Reason: Incearca sa fii mai atent la scriere...chiar mi-a luat timp sa corectez.
                          logan 1,5'DCI /85cp.

Comment

Chiar intr-un milion de exemplare nu s-a vandut, aprox 500 si ceva de mii.
                            Dar oricum, esenta ramane valabila: masina ce s-a vandut in f multe exemplare, caci pana la urma nu ti-o baga nimeni pe gat, nu ti-o da de pomana, ci SINGUR ti-o alegi.
                            Cati dintre voi si-au ales aceasta masina pt ca e ieftina doar? Nu ca are un raport calitate/pret bun?
                            Caci ca si alternativa, ar fi de ex:Fiat albea,care de asemenea e ieftin, insa raportul calitate/pret e favoarea Loganului....fiatul fiind sub logan, cel putin la capitolul fiabilitate.
                            In alta oridine de idei: exista cereri pt aceasta masina, si nu numai in Romania, masina e pe piata de 4 ani, timp in care s-a vandut in multe exemplare si inca exista cerere destul de mare. Deci e un succes, iar succesul nu vine nu numai datorita pretului scazut ci datorita raportului calitate/pret.
                            ps: am pus accentul f mult pe acest raport, pt ca acesta defineste daca o masina este sau nu buna.

Comment

Este o masina ieftina,deci cu costuri de fabricatie fff ieftine,deci ganditi-va de 10 ori inainte sa accelerati mai mult decat duce,eu zic ca peste 120 km/h-MOARTE SIGURA!

Comment

Si la ce ti-ai mai luat masina daca tot nu poti sa mergi cu ea in siguranta!
                                sunteti de groaza, parca vi le-a bagat cineva pe gat loganurile astea!
                                Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                                Andreea Trifu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google