Despre acumulatori auto

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • pana la urma stie cineva cu oarecare certitudine, care e mai buna? caranda sau rombat?
    Inclin spre Caranda.
    Am avut si Rombat si Varta si Tudor mai demult. Cele mai scumpe sa zic ca au tinut un an in plus ca medie, fata de Rombat. Mai bine mai ieftina si tot tine 4-5 ani.

    Comment


    • dar unde or fi facunte rombat si unde caranda? stiam ca sunt romanesti amandoua.

      Comment


      • Rombat la Bistrita Nasaud, Caranda nu stiu

        Comment


        • Bateriile Caranda se fabrica in Bucuresti (are si o sucursala in strainatate), iar fabrica a fost infiintata de un inginer (Aristide Caranda) care a lucrat la Acumulatorul.
          Last edited by IancuMIC; 17 February 2012, 18:26.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

          Comment


          • am inteles. va multumesc amadurora ! parca inclin spre ardeleni. varta cred ca sunt facute prin plolonia si n-are rost sa dau mai multi bani pe aceeasi calitate. ma refer la blue dynamic ca deja silverul are niste preturi...

            Comment


            • Originally posted by B997NDL View Post
              am inteles. va multumesc amadurora ! parca inclin spre ardeleni. varta cred ca sunt facute prin plolonia si n-are rost sa dau mai multi bani pe aceeasi calitate. ma refer la blue dynamic ca deja silverul are niste preturi...
              Plus ca ajuti economia romaneasca cumparand un produs romanesc, cred ca ar fi momentul sa tinem cont si de aspectul asta

              Comment


              • Eu recomand bateriile Dacia produse de rombat ( 24 luni garantie ) , aceiasi bateria care a fost echipata dacia din fabrica care in toate cazurile eu unul nu am gasit sa cada una in mai putin de 3 ani. Iar in cazul garantiilor nu au fost probleme.
                sigpic

                Comment


                • Originally posted by galeo View Post
                  Plus ca ajuti economia romaneasca cumparand un produs romanesc, cred ca ar fi momentul sa tinem cont si de aspectul asta
                  Cred ca aspectul acesta ne este adus la cunostinta la toate taxele,impozitele,carburant,etc,la care preturile cresc de la o zi la alta..."bani pentru bugetul statului"...
                  Cind cei de la Rombat o sa puna in vinzare un acumulator din care nu mai curge electrolitul,cel putin la fel de bun ca cele de genul Bosh,Tudor,Varta,la un pret asemanator,o sa cumpar de la ei si poate daca o sa le faca si mai bune,fac din Logan,masina electrica.Pina atunci...PA.
                  Sint curios ce tehnologie folosesc la bateriile cu care a venit Loganul din fabrica,fata de cele care se gasesc in comert.Practic trebuie sa fie la fel,dar nu sint.
                  Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

                  Comment


                  • asta o spui tu. folosesc tehnologie extraterestra. lumea a mai schimbat baterii si n-au avut treaba. rombat premier e clar la fel de bun ca varta blue dynamic si nu costa atata. cat despre tudor n-am mai vazut de 15 ani si n-am idee cat o costa dar e clar mai scump si decat varta.

                    si n-as lua tudor sau varta pt ca nu stiu cat au stat si cum or fi stat. diverse depozite in conditii improprii pt ca pe multi vanzatori nu-i intereseaza cat te tine o baterie. ba dimpotriva.


                    ia uite ce am gasit pe net: http://www.radacini.ro/baterii-acumulatori-auto.php fac cei de la energizer, baterii auto?! http://www.ebaterii.ro/preturi-Energizer.pdf

                    "Oferta de pret este valabila la Service-urile Radacini pana la 15 Martie 2012

                    cu conditia predarii bateriei/acumulatorului uzat."
                    Last edited by B997NDL; 18 February 2012, 02:53. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • Originally posted by vitriol View Post
                      Am mai avut discutia asta. Nu compara bateriile OEM cu cele care se gasesc in comert.
                      Cand vor aparea baieti care spun ca a doua baterie Rombat a tinut 5 ani, atunci putem discuta despre asta. Pana atunci eu ii dau dreptate lui Huffy.
                      @B997NDL se pare ca nu sint singurul care are aceeasi parere.
                      Treaba asta se intimpla si la nemti.Bateriile Bosh sau Varta cu care echipeazaa masinile din fabrica,tin mai mult decit cele care le cumperi,dupa aceea,cu aceleasi specificatii si de aceeasi firma,dar fara sigla marcii auto.
                      Mai nou avem si noi baterii Rombat Dacia,de 12V 60A(Acumulator auto Original Dacia LOGAN / SANDERO 60AH),care se gaseste in reprezentante,fiind acumulatorul recomandat pentru motorizarile de 1.4.Oare de ce nu mai pun ei pe masina asa ceva de la inceput?
                      Uite aici si pozele cu bateriile Rombat Dacia si Varta BMW.
                      Attached Files
                      Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

                      Comment


                      • Bateriile care vin pe masina, din fabrica, tin mai mult deoarece, intervalul de la momentul productiei bateriei, pana la ajungerea acesteia pe masina, este destul de scurt. La o baterie luata din magazin, durata poate sa depaseasca lejer un an , pana ajunge pe o masina. In tot timpul asta, bateria poate sa nu fie incarcata/depozitata/manevrata corespunzator, de aici si durata mai mica de viata (statistic, nu e musai o regula).
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                        Comment


                        • @huffy: pana acum toate au fost baterii calciu normale. sunt de acord cu ce spune darkside si am spus-o si eu in cateva randuri, mai inainte.
                          si chiar daca ai avea tu dreptate (desi eu zic ca nu ai in ceea ce priveste tehnologia. sunt facute la fel) tot nu e normal sa te tina 2 luni o baterie cum spui tu. ceea ce ma face sa cred ca ai o problema de incarcare sau alea chiar au stat nesimtit de mult in depozite si fara o intretinere corespunzatoare.
                          pe viitor incearca sa cumperi online, de la reprentanta.
                          daca tot nu-ti plac rombaturile vezi ca am postat mai sus un link cu baterii auto energizer. n-am mai vazut pana acum. si au oferta pana pe 15 martie.
                          Last edited by B997NDL; 18 February 2012, 10:30.

                          Comment


                          • Originally posted by huffy View Post
                            Caranda nu mai gasesc in Sibiu,asa ca urmatoarea o sa fie Bosh Siver.Am asa ceva timp de 3 ani pe Dacie 1310 care a ajuns la REMAT si bateria a mai rezistat pe masina (taxi) unui coleg aproape 18 luni.
                            Ai incercat la magazinu de reprezentanta Dacia?

                            In Arad au Caranda si Rombat.
                            Vreau sa spun ca virgula Caranda trec repede, azi sunt pe rafturi, dupa 3 zile nu mai sunt, probabil ca aduc in nr mult mai mic decat Rombat.

                            Lumea nu prea le cunoaste, dar un produs bun n-are nevoie de publicitate prea mare.

                            Comment


                            • Am dat curent sa porneasca unui vecin a carui baterie fusese descarcata de radio uitat deschis. Daca imi poate spune cineva care sunt riscurile ce pot aparea atunci cand esti bun la suflet si ajuti(aici excludem cabluri conectate gresit dar admitem alte probleme la masina primitoare de curent). Am auzit fel si fel de povesti cu alternatoare arse si baterii descarcate, sunt plauzibile? ca poate imi revizuiesc atitudinea si eu. Bateria mea are jumate de an.

                              Comment


                              • Ca sa nu risti alternator ars, tu care dai curent, trebuie sa stai cu motorul la relanti atunci cand "beneficiarul" da la automat.
                                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google