Sa o stapanesti sanatos! Cat mai multi km si fara incidente!
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Ms de urari mie mi-a livrat-o dealerul cu 6 km la bord si spunea ca nu se mai poate reseta.
Acum are 23 parca de la reprezentanta pana akasa cu oprire la o benzinarie ca a fost livrata cu juma de litru de benzina sau ceva de genu
Dar cu stergatoarele ce-or avea ca gasesti full la oricare carrefour cu 13 lei bucata
Acasa, nu akasa.Last edited by Nytro; 28 May 2014, 19:23.
Comment
-
Originally posted by bobbyred View Postsa o stapanesti sanatos !
exact cum a spus si "Ampt" sunt cautate ( la export ),asa am primit si eu informatia de la dealer
ce termen de livrare ai primit ?
Dar fiind aici in preajma uzinei sper sa-i mai "imping" un pic de la spate.Last edited by dangun03; 29 May 2014, 13:56.
Comment
-
A mea a venit cu 5 km la bord. Oricum angajatii dealerului dau si ei o tura cu masinile. Intr-o am vazut 4 masini noi, cu tipla pe scaun conduse de angajatii dealurului, dadeau si ei o tura cu masinile. Era vorba de stepwuai, sandero, logan si duster. Apoi au intrat pe poarta dealerului.
Comment
-
Daca te referi la Meridian Sud, masinile livrate lor sunt "depozitate" la 2 sau 3 kilometri distanta fata de showroom.Acolo au "depozitul" de masini noi.Cand vine clientul sa ia masina, un angajat se deplaseaza pana la acel "depozit" si aduce masina.Last edited by Crs. Sandel; 29 May 2014, 16:34.
Comment
-
Termenul de livrare pt masini cu dotari in functie de model ambiance laureatte etc este de 3 sapt. Pt masini cu dotari optionale (media-nav pe laureatte , gpl pe orice model , aer conditionat pe model ambiance, etc) este de 6 saptamani cel putin asa am inteles eu de la dealer
Comment
Comment