Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gil26
    replied
    Asa este, hartile cand am achizitionat masina erau mai ”micute”, ex doar Romania.fbl avea 19.3 Mb acum are 25.3, si eu tin restul celor mai importante pe stick in torpedou (pe langa TomTom pt MapChanger, cateva utilitare, etc.), dar Medianavul 9.1.3 ”tratat” isi face deocamdata bine treaba, sunt multumit de el, cand\daca va fi ”depasit” il voi inlocui cu unul mai ”potent” (insa pentru unul care ani buni a circulat cu hartile tiparite in torpedou este OK).
    PS: acum se gasesc si descarcari cu hartile 2021 Q2 complete (si cu Building, etc.) dar eu oricum nu le folosesc.
    Drumuri bune!

Leave a comment:

• mirceammd
    replied
    multumim Gil26 !
    (deocamdata RO, restul pe stick, in cotiera, la nevoie )
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Asa este, si eu am folosit unele release cu licentele vechi (pana au aparut si cele noi), dar daca exista desigur ca se poate si sa se foloseasca, pentru cine doreste atasat licenta.

PS: referitor la ”deblocare” tin sa multumesc din nou unui coleg de forum care acum cativa ani a oferit o metoda (printre primii) chiar foarte eleganta cu un executabil, nu voi uita niciodata ajutorul primit atunci.
    Attached Files

Leave a comment:

• nelu_242000
    replied
    Dacă e "tratată" navigația, nu ai nevoie de licenta.

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    In al doilea magnet se afla si licenta.

Leave a comment:

• alex1ioan
    replied
    Originally posted by Gil26 View Post
    Au aparut si hartile Here 2021 Q2, instalat, testat pe RO si sunt OK.
    Drumuri bune!
    Nu am vazut licenta, sa inteleg ca merge cu cea veche? Ms

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Scuze, am uitat, pentru cine doreste: magnet:?xt=urn:btih:srnjmuvap7rdkh3l3aypbldaped2d5 yz

Sau: magnet:?xt=urn:btih:C23757E7C4811E04BA1F22C4F1023E A492E27BE8&tr=http%3A%2F%2Fbt3.t-ru.org%2Fann%3Fmagnet&dn=%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82% D1%8B%20iGo%20%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0 %20%2B%20%D0%A1%D0%9D%D0%93.%20HERE%20Maps%20Europ e%202021-Q2%20%5B01.10.2021%5D%20Update%202

Multumirile merg catre toti cei care le-au urcat.

Leave a comment:

• alex1ioan
    replied
    Mulțumim Gil26 , chiar erau mult așteptate.

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Au aparut si hartile Here 2021 Q2, instalat, testat pe RO si sunt OK.
    Drumuri bune!

Leave a comment:

• Midnighte
    replied
    A incercat cineva care are navigatia OEM cu Android Auto sa o faca wireless cu ajutorul unui dongle ?
    Momentan am gasit 2 variante si eram curios daca a reusit careva sa le testeze sau sa interactioneze cu ele :
    - Carsifi
    - AA Wireless

Leave a comment:

• nelu_242000
    replied
    Uite.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

Leave a comment:

• mirceammd
    replied
    Originally posted by Gil26 View Post
    Doar o simpla observatie, fisierele .fpa sau chiar .ftr nu sunt necesare, pe unele trasee mai lungi acestea pot sa "incurce" (sau ma rog sa nu ruteze corect), testat pe Medianav atat cu hartile Here cat si cu cele TomTom.
    nu mai stiu care sunt fisierele ce iti afiseaza semnele de circulatie (in afara de cele cu viteza maxima), as vrea sa le sterg ca nu imi folosesc. mersi

Leave a comment:

• nelu_242000
    replied
    La banii ăștia îți iei ceva pe android.

Leave a comment:

• nelu_242000
    replied
    Nu se merită, este prima generație.

Leave a comment:

• unicu
    replied
    Salutare tuturor!
    Ma puteti ajuta cu ceva informatii suplimentare despre acest Media Nav?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google