Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Putin off-topic
Stie cineva cu ce unitati multimedia aftermarket vine Dusterul din articol?
Unii dintre clienții Dacia din Europa care au comandat modelul Duster vor avea surpriza de a primi mașinile fără sistem multimedia. Acesta va fi montat ulterior. Pentru România, producătorul a găsit însă o soluție.
"a fost dezvoltată o serie limitată a modelului Duster, care include un sistem multimedia avansat, dezvoltat de unul dintre partenerii noștri. Această soluție este validată de către ingineria post-vânzare Dacia, ceea ce garantează funcționarea sistemului conform standardelor mărcii"
Leave a comment:
-
Doar o simpla observatie, fisierele .fpa sau chiar .ftr nu sunt necesare, pe unele trasee mai lungi acestea pot sa "incurce" (sau ma rog sa nu ruteze corect), testat pe Medianav atat cu hartile Here cat si cu cele TomTom.
Leave a comment:
-
Multumesc mult! Cu recunostiință, aveam nevoie de Romania si Bulgaria.
Leave a comment:
-
Magnetul este valabil, il pun din nou:
magnet:?xt=urn:btih:4DB5E468385CDE8125CCB2298E7928 C460DA9234
Sau pe Mega: https://mega.nz/folder/8G5CSbiT#ukN_XLf1fu1URr3gjk2yCQ
Ori: https://filecrypt.co/Container/22856C1DE1.html
Multumirile marg catre cei care le-au oferit.
Am urcat si o arhiva doar cu Romania, Serbia, Bulgaria plus licenta pe: https://gofile.io/d/IgrvgY
- Likes 2
Leave a comment:
-
Tocmai mi-am actualizat hartile originale de pe Loganul 2 B&W din 2018 ( Medianav gen 3 LG v9.1.3 ) .Am 5 actualizari in 3 ani...
In cazul in care cineva e interesat (si n-are chef sa ''bricoleze'') , acum ,cu utilitarul de la Dacia se instaleaza versiunea 9.4 a hartilor ( HEREmap 2020 Q2 !!!!!!! ) Trist , dar cunoscut...
- Likes 2
Leave a comment:
-
Eu as prinde niste bucati de tabla din aluminiu cat mai subtire (tabla de cutie de bere) pe parasolar, pe interior. 3 in partea superioara si cate una spre marginile de jos. Le-as fixa cu nituri dintr-o sarma de 1 mm tot din aluminiu.As vopsi cu un marker permanent capetele niturilor si tablele pe partea care se vede de sub parasolar. As monta parasolarul pe masca consolei demontata in prealabil prin indoirea tablirelor pe spatele mastii ÷ lipire tablite de masca tot pe spate. As re-monta masca. Montajul e totusi fragil, trebuie atentie sa nu se rezeme cineva/ceva de parasolar.
Leave a comment:
-
pune folie neagra pe geamuirle unde intra soarele si luceste in ecran cea mai simpla solutie
maschezi soarele suficient daca pui folie pe toate geamurile decit parbriz nu
nu mai bate in ecran si arata si masina mai cool
Leave a comment:
-
Ai dreptate! Ma gandeam sa tai tijele alea de prindere si sa lipesc cu superglue parasolarul de masca.Dar cred ca iese o tiganie.Originally posted by bogdanmardare View PostLa cum arata (tijele acelea pentru montaj in spate), trebuie facut alt sistem de prindere. Masca de pe consola centrala se aplica peste navigatie.
De multe ori se observa greu ecranul media navului,din cauza soarelui. Oricum ms ptr raspuns!Ramane sa mai cercetez
Last edited by Old Driver; 22 April 2021, 15:30.
Leave a comment:
-
Pare sa fie un "parasolar" pentru o navigatie clasica (independenta) nu sisteme integrate in consola bord.
- Likes 3
Leave a comment:
-
La cum arata (tijele acelea pentru montaj in spate), trebuie facut alt sistem de prindere. Masca de pe consola centrala se aplica peste navigatie.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Stie cineva daca parasolarul din linkul de mai jos,se potriveste pe Navi GPS LG Logan 2 2016? Multumesc!
Link
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Cu mov e licența pentru update-ul garantat în maxim 90zile - celebra dezbatere 201x Qy
Dacă ai licențele universale menavrus_1.lym și menavrus_2.lym nu-ți mai trebuie nimic.
Leave a comment:

Leave a comment: