Originally posted by Silica
View Post
Trebuie avut grija de licenta aceasta originala a aparatului, au fost si unii care au sters-o, nu o aveau salvata, si a trebuit sa se ”caute” una asemanatoare. De aceea este mai bine sa se previna decat sa se ”repare”, atasez si o captura mai veche cu locatia, eu de vreo doi ani nu m-am mai ”jucat” cu Medianavul, l-am ”buchisit” atunci (skinuri, configuratii, etc.) si adus la o forma care mi-a placut si o consider OK, acum doar mai adaug hartile noi, in rest deocamdata sunt multumit: muzicantii canta, Ioana imi spune (imi si arata) pe unde\cand sa o iau daca am nevoie, se ”imperecheaza” bine cu toate celelalte dispozitive, etc.

PS: asa cum am mai tot scris recomand un back-up al configuratiei originale (cel putin StorageCard si StorageCard4) inainte de a face orice modificare (chiar si inainte de ”deblocare”). Insa Medianavul acesta nu este chiar un ”bau-bau”, orice problema se poate rezolva (chiar si ”Connect diag tool”) dar mai bine sa avem un back-up, o amprenta, un firmware salvate (plus eventual un bootloader instalat, un program de diagnoza cu interfata pe CAN2, etc.).
Toate cele bune!

. Toata stima si tot respectul pentru toti acestia!
Leave a comment: