Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Asa face si la mine. Bine, eu am o versiune mai veche de MEDIANAV si nu i-am facut update intentionat pt ca am activat cateva functii neoficial si nu am vrut sa ma mai leg la cap. Am observat ca de exemplu nu face la prima convorbire, dar daca mai vorbesc din nou fara sa fac pauza intre convorbiri (in sensul de a oprii motorul mai mult de 30 sec) pocneste destul de puternic. M-am obisnuit si mi-a intrat in reflex inainte de a inchide convorbirea sa dau sonorul la minim. Nu se mai aude asa puternic in cazul acesta, sau chiar deloc.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Salut,Originally posted by dangun03 View PostLa partea cu BOOM am inteles ca se rezolva dupa update soft. Verifica daca exista la versiunea ta de MEDIANAV.
Apel in asteptare nu cred ca stie.
I-am facut odata update de soft, voi incerca zilele urmatoare sa ii fac a 2-a oara.
Ciudat este ca nu mereu se aude, dar si cand se aude
))
- Likes 4
Leave a comment:
-
La partea cu BOOM am inteles ca se rezolva dupa update soft. Verifica daca exista la versiunea ta de MEDIANAV.
Apel in asteptare nu cred ca stie.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Salutare tuturor, la multi ani si un an mai bun va doresc!
Vreau sa va intreb in legatura cu MEDIANAV 2019, am cateva nelamuriri:
1. Nu am gasit cum sa setez apel in asteptare, apleurile se resping automat ceea ce este destul de neplacut;
2. Uneori cand inchid apelul se aude asa un "Bum in toate cele 4 boxe", nu inteleg nici acest aspect, de ce nu reia media frumos fara sa faca acest sunet.
Ati intampinat aceelasi probleme?
- Likes 2
Leave a comment:
-
Am schimbat si stickul. Pe cealalta masina merge cum trebuie, am un Pioneer de prin 2009. Ideea e ca am mai auzit de aceeasi problena la inca 2 persoane care au Medianav gen 4, cea cu Android Auto. La revizie am intrebat si au spus ca n-au fost raportate cazuri asemanatoare si cum n-am putut sa le arat pe loc problema, n-am mai insistat.
- Likes 1
Leave a comment:
-
De verificat stick (chkdsk sau format full fat32), denumirea fișierelor și tipul lor (preferabil *.MP3 VBR) precum și redarea lor pe alt device înainte de a le pune pe stickul din mașină
- Likes 1
Leave a comment:
-
La Dacia Logan din 2019 cu navigatie Media Nav Evolution gen 4 am observat ca atunci cand ascult muzica de pe stick, are momente cand ruleaza o melodie din mijlocul folderului sau oricare alt folder, dupa ce se termina melodia ma da inapoi la prima melodie din primul folder de pe stick, cu toate ca are oprite functiile de repetare sau aleatoriu.
A mai patit cineva asa ceva ?Last edited by adi90; 6 December 2020, 14:10.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Cu contact pus, și poziții aprinse se aprinde iluminarea celor 3 butoane ?
- nu posibil siguranță arsă
- da, medianavul are o problemă
- Likes 4
Leave a comment:

Leave a comment: