Salutare!Am un logan 2 de 3 luni si as avea nevoie de bare portbagaj.Nu potrivesc cele pentru loganul vechi si la dacia costa 441 de lei(cluj).Un sfat?
Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
Problema este ca modelul fiind unul inca nou nu prea sunt de gasit accesorii altele decat cele originale. Daca ai sa te uiti abia - pe ici pe colo - au aparut ceva covorase auto sau tavite de portbagaj - insa pana prin vara mai avem de asteptat.
Sunt si accesorii care se mai potrivesc de pe logan I ... insa nu toate din ele.
Deci deocamdata nu stiu daca ai sa gasesti pe undeva ceea ce cauti.
Bafta
Originally posted by GABIKISS View Post... Am un logan 2 de 3 luni si as avea nevoie de bare portbagaj.Nu potrivesc cele pentru loganul vechi...Sa inteleg ca tu ai bare transversale pentru logan II? ... ?Originally posted by ParuLuScorilo View PostEsti in Cluj?
...ti le-as vinde pe ale mele, dar nu le trimit prin posta...
Comment
-
...pardon, am crezut ca se refera la logan phase II :-) Nu confundati: avem Logan I, Logan II si Logan 2 :-)Last edited by ParuLuScorilo; 17 April 2013, 20:14.
Comment
-
Ca sfat: daca tot ai masina noua fa un efort financiar si cumpara accesorii originale de la dacia.Originally posted by GABIKISS View PostSalutare!Am un logan 2 de 3 luni si as avea nevoie de bare portbagaj.Nu potrivesc cele pentru loganul vechi si la dacia costa 441 de lei(cluj).Un sfat?
Comment
-
da le-am pus din ziua in care au venit.detailii AICI si AICI.Originally posted by laurentiu08gl View Postflorin,ai montat obturatoare pref la usi?daca da?de unde ai luat si cu cit?astept ras.merci
20 lei setul de 4 bucati - 7 lei transportul lor.
Merci.
si ca tot suntem la capitolul accesorii ... spre exemplu eu unul caut de ceva vreme doua pistoane (telescoape, amortizoare sau cum le-o mai spune) pentru a le putea monta la capacul portbagajului. Problema e ca cele care se pot adapta la logan I (cele de mobila) sunt prea scurte - astea au max 28 cm - iar la logan II sunt necesare pistoane care sa aiba intre 35 si 45 cm pentru a le putea amplasa corect si a descrie cursa corecta pana la capat. ... asadar are cineva vre-o idee? ... Merci
Comment
-
Doar ca pistioabele alea nu sunt pe stoc ... cei de la epiesa ziceau ca nu stiu cand le primesc.
Mihai ... cel de fate e prea puternic. Ala are peste 300 N iar la portbagaj ar trebui undeva pana in 140 - 150 N pe o parte.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Si ca tot ziceam de accesorii ... poate stie cineva ceva de o mocheta pt interiorul capacului de portbagaj ... la fel si aici cele de logan 1 nu se potrivesc.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment

Comment