Ulei (elf 5w30 solaris), filtru ulei, filtru motorina, filtru aer, placute frana.
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Am factura pieselor, iar in fiecare cutie mai sunt niste harti pe care, sincer, nu m-am uitat. Cert este ca am factura la piese, iar pe factura sunt trecute codurile. Si cel mai important este ca cei de la service au considerat ca sunt de origine.Originally posted by Leo0608 View Post
@MihaiiahiM aveai vre-un certificat de garantie completat de la magazinul de piese auto de unde le-ai cumparat?
sigpic
Comment
-
Daca permiteti va pot pune cateva poze, doar la placute am facut, ca sa vedeti cam cum arata. Cutia era sigilata, iar hartia aia de 1 mp era in cutie. Colegul Stoican poate spune daca seamana cu ale lui, asta pentru ca stiu ca el le-a schimbat, eu pot spune ca sunt identice cu cele pe care le-am dat jos de pe masina.
Cat despre unde le-am cumparat, in Pitesti sunt o gramada de magazine de piese auto.sigpic
Comment
-
Da cati km ai cu Loganul de-ai schimbat placutele deja?Originally posted by MihaiiahiM View PostDaca permiteti va pot pune cateva poze, doar la placute am facut, ca sa vedeti cam cum arata. Cutia era sigilata, iar hartia aia de 1 mp era in cutie. Colegul Stoican poate spune daca seamana cu ale lui, asta pentru ca stiu ca el le-a schimbat, eu pot spune ca sunt identice cu cele pe care le-am dat jos de pe masina.
Cat despre unde le-am cumparat, in Pitesti sunt o gramada de magazine de piese auto.
Comment

Comment