Schimb De Difuzoare Logan 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cunoastem sentimentul [emoji16] dar fericirea este nepretuita [emoji16]

    Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

    Comment


    • Așa este.

      Comment


      • Bine că nu citesc și nevestele forumuri tehnice, altfel...

        Originally posted by Danis702000 View Post
        A fost foarte obositor. Acum fac foamea o bună perioadă.
        Cunosc foarte bine cum e cu "foamea"... indiferent că citiți direct sau printre rânduri!
        Last edited by Catalin S.; 25 June 2018, 23:31.
        http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

        Comment


        • Da, așa este.

          Comment


          • Torque, bine, să clarific ce am vrut să spun. Da, electric, sunt 4 canale independente cu codec audio separat, da? Dar, semnalul audio care intră în codec este diferit între cele două perechi față / spate? Avem un semnal audio stânga, dreapta, față, spate, pentru un efect de spațialitate? Există niște formate audio de stocare care știu așa ceva. Dar nu sunt sigur că pot fi redate de Media Nav. Asta am vrut eu să spun. Eu totuși cred că este un 2x stereo și nu decodor 4-way.

            Comment


            • Revin cu câteva poze cum am izolat ușile. Am pus un strat de ”STP Black SIlver” pe toată partea interioară a ușii, cât și local în zona din spatele metalului pe care se prinde și fața de ușă, unde nu am avut acces am dat cu ”Insonorizant CTK Defender” - un mastic pe baza de cauciuc butilic, pe partea unde se prinde fața de ușă am izolat tot cu ”STP Black SIlver și gold”, apoi am mai pus și burete ”STP Biplast 5”. Am îmbrăcat fiecare față de ușă tot cu buretele ”STP”, am desfăcut fiecare plastic de la fețele de uși și am izolat și acolo cu burete, am pus și unde se prind clemele (de la plastice) una de alta tot burete. AM izolat fiecare clemă de la ușă ca să nu aibă nici un joc. Conturul fețelor de uși l-am făcut cu ”STP ANTI SQUEAK”, ca să nu atingă plasticul de metal. Apoi am dat cu ”Insonorizant CTK Defender” pe fiecare parte cu metal de la uși. În poze se vede înainte de a se fi uscat. Am îmbrăcat în buretele de mai sus fiecare adaptor pentru boxe (ca să nu fie direct pe metal, cu toate că pusesem și ”STP Black SIlver” în jurul locurilor unde intră boxele. În spatele difuzoarelor am pus, pe lângă stratul de ”STP Black SIlver ”, un strat de ”STP Gold” de 20. Apoi, peste, am pus ”Silent Coat Sound Absorber”- în formă de cofraj de ouă.) Dacă mai fac și altă dacă aceste lucrări? Niciodată! Am realizat izolarea pe bucăți, azi o ușă, mâine o altă ușă...etc. A durat ceva. Am instalat și subwoofer-ul recomandat de ”Dacia”, tot cel de la ”Focal”- dar, pentru că nu arăta bine sub scaune, bloca accesul pentru picioarele pasagerilor, plus că bloca conducta de aer de sub scaune (stânga sau dreapta), a trebuit să fie instalat în portbagaj. Nu recomand subwoofer-ul, îmi pare rău pentru banii dați degeaba. Boxele aveau suficient bass. Sunt cam dezamăgit. Din păcate, nu prea am făcut poze.
              Attached Files
              Last edited by Danis702000; 1 July 2018, 00:31. Reason: adăugare poze

              Comment


              • Multă migală. La ce temperaturi rezistă materialele acelea, inclusiv pasta aceea? Pentru că în portiere poți ajunge la peste 60C, cred eu.

                Comment


                • Am zis că nu mai fac o astfel de lucrare. Pe cutie scria ”frost” și +80, 90 de grade”, dacă mai țin bine minte. Materialele se țin foarte bine, cu cât este mai cald, se lipesc mai bine. Sunt special concepute pentru portiere.

                  Comment


                  • Bravo!
                    Am vazut ce ai facut, ma batea gandul sa schimb si eu difuzoarele. Acum m-am hotarat. NU. Prea mult de munca avand in vedere ca difuzoarele originale se aud suficient de bine.
                    PS Aveti mult timp liber si multa rabdare.
                    Last edited by ctropett; 1 July 2018, 19:26.

                    Comment


                    • Mulțumesc! Acum, așa am decis să fac, nu trebuie neapărat urmați acești pași. dl_dr25 a realizat o lucrare mult mai frumoasă estetic. Am vrut să evit orice sursă de zgomot. Aici am scris doar lucrările făcute pentru sistemul audio, nu am mai scris și restul (plafon, podea, portbagaj, oalele roților, sub mașină, aripi...etc). Nu trebuie să pui atâtea materiale, este suficient doar în partea de ușă care are contact cu exteriorul. Și în jurul găurii unde intră boxele. Acum am descoperit, după montarea subwoofer-ului, că singurele lucruri care vibrează șunt zonele acele unde stau centurile din spate (metalul în care stau pentru a se rula). Am îmbrăcat și fiecare clemă cu care se prind plasticele de la stâlpii spate și față pentru a evita eventuale vibrații. Zic că merită să schimbi boxele. Pe spate am pus tot 16.5, ca pe față. Nu am stat să le fac pe toate într-o zi, am făcut în timp lucrarea. Da, îți trebuie răbdare. Nu am vrut să descurajez pe nimeni. A durat ceva. Parcă ești posedat, mereu mai vrei să adaugi ceva ca să izoleze și mai bine.
                      Last edited by Danis702000; 1 July 2018, 21:18. Reason: corectare greșeli

                      Comment


                      • Danis, felicitari ptr ce ai facut...se merita! in rest...pentru cum arata ai nota- 8 )))))))))

                        Originally posted by Andyno View Post
                        Danis, felicitari ptr ce ai facut...se merita! in rest...pentru cum arata ai nota- 8 )))))))))
                        Buretele ala in forma de carton de oua nu se pune ever end ever in usa!
                        Last edited by Andyno; 1 July 2018, 22:11. Reason: Automerged Doublepost

                        Comment


                        • Mulțumesc! Nu sunt specialist, am zis să mă inspir din cele văzute pe internet. Pe el scrie că este de pus în spatele difuzoarelor (buretele este ”Silent Coat Sound Absorber”), de aceea l-am pus.
                          Last edited by Danis702000; 1 July 2018, 22:43.

                          Comment


                          • @Adyno dar poti si sa explici ? Retine apa, arata urat [emoji16] etc

                            Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

                            Comment


                            • Singura poză pe care o am cu etapele de început. Foarte dificil a fost cu bara de protecție, traversa din mijloc. A trebuit să duc materialele prin multe zone forte dificil de accesat (spate, fiecare porțiune).
                              Attached Files
                              Last edited by Danis702000; 2 July 2018, 13:56.

                              Comment


                              • DA! buretele in tip carton de oua retina apa....incerca sa l bagi putin in apa. Eu l am pus doar pe fata de usa.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google