Coduri Piese Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cricri51
    replied
    Cum arata cotiera 4 ?

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Am înțeles asta, tu nu ai înțeles însă, că acea cotieră cu tot sistemul ei de prindere vine doar cu un scaun nou, deci :
    -ori o scanezi 3d și o printezi
    -ori cauți în dezmembrări
    -ori faci upgrade la cotiera 4

Leave a comment:

• tonyx
    replied
    Originally posted by t0rquemada View Post
    1. Nu există Logan II Stepway în ROmânia, doar în RUsia.
    2. Dacă e vorba de cotiera 3 tip CFR, toate compenentele vin doar cu un scaun nou.
    logan mcv stapway ph2 si cotiera original prinsa pe scaun
    ma intereseaza piesa de plastic amplasata pe spatarul scaunului in care se fixeaza cotiera
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 22 June 2019, 17:41.

Leave a comment:

• m3dic911
    replied
    evident ca schimbul capetelor de bara le faci in service autorizat, pentru ca nu poti pleca de acolo (asa ar fi normal) fara sa refaci geometria. Daca iti zice vreun "nene" ca a numarat el cand a desfiletat capul de bara si ca le-a pus la fel.....te cam risti.

Leave a comment:

• valioglu
    replied
    Te cred.
    Eu am pus Lemforder la 55 de mii si la 130 de mii de km am vandut Loganul. Fara probleme.
    La Passatul B5 am pus Lemforder dupa multe esecuri si am vandut masina dupa 80 de mii de km. Tot fara probleme, surprinzator oarecum pt ca masina aia era stricacioasa pe articulatiile fata.
    Solutia e sa iei Lemforder si sa le montezi in service cu garantie. Oricum trebuie reglata directia ulterior pe aparat.

Leave a comment:

• radiantm
    replied
    Ia Lemforder sunt mai bune, nu le mai schimbi.
    Asa credeam si eu...
    Am luat Lemforder (online ...sursa de incredere...) pt Logan 1.4 si au cedat undeva pe la 15-19000 km(nu-mi aduc aminte exact) -fara a da cu masina in cratere sau sa merg pe drumuri nepavate.Asfatl si protejata la maxim.Originala de fabrica (partea din dreapta)a tinut 96000 km ! Lemforderele de care vorbeam le-am inlocuit cu Ruville (deja au depasit 25000km)
    Sunt multe piese contrafacute pe piata Atentie mare!

Leave a comment:

• valioglu
    replied
    Nu. Cauta in magazinele on line.

Leave a comment:

• m3dic911
    replied
    Multumesc pentru sugestie! Dar nu imi trebuie totusi codurile de origine sa stiu ce sa cer (corespondenta codului original pentru Lemforder) ?

Leave a comment:

• valioglu
    replied
    Nu lua pe original. Ia Lemforder sunt mai bune, nu le mai schimbi.

Leave a comment:

• m3dic911
    replied
    Ma puteti ajuta, va rog, cu cod cap de bara (L2, 2016, 1.2l, Prestige), stanga si dreapta?

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    1. Nu există Logan II Stepway în ROmânia, doar în RUsia.
    2. Dacă e vorba de cotiera 3 tip CFR, toate compenentele vin doar cu un scaun nou.

Leave a comment:

• tonyx
    replied
    ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod pentru plasticul in care intra cotiera de pe lateralul spatarului scaunului de la sofer logan2 stepway ?

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    OK. First of all eastcowboy tried to help our colleague netzky with the brake pads code, without complete vehicle data or VIN. We have to appreciate his help with the link. Is very useful for all and if we have doubts on some code choice (option) we can double check.
    Beside the fact that eastcowboy has a good contribution on this forum with a lot of interesting things.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Actually

type MA H4B400 euro 5 is Logan II ph1
    type M1 H4B408 euro 6b Logan II ph1/ph2
    type JR H4B408 euro 6c Logan II ph2 new vin style UU1L52xxxxx.........

Leave a comment:

• netzky
    replied
    Originally posted by eastcowboy View Post
    Thanks a lot, this helped me regarding my matter. I also compared the two types of caliper from the image uploaded by t0rque and the ones on my car are the "big" ones, so I must buy the longer/wider pads, the code being 410605536R (confirmed after searching by VIN on the site above).

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google