Coduri Piese Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cataIin
    replied
    Vezi ca acele protectii se prind in 3 puncte. La Stepway ai doar un sigur surub vizibil. Restul de 2 nu sunt montate pe caroserie.

Leave a comment:

• gabyjd
    replied
    Buna ziua , as dori un cod sau un link sau o denumire mai exacta a unei piese si anume caut pentru pasajele de la rotile din spate acele aparatori de noroi care vin inspre fata automobilului . Eu am un logan stepway si nu vine cu acele aparatori din cauza ca are acele protectii de plastic pentru prag . Le caut pentru a le cumpara dar nu le gasesc . Va multumesc

Leave a comment:

• gabrieln1960
    replied
    Pentru motoarele H4b 405 si H4b 410 mai sunt si bujii 224012047R

Uite si un link: https://www.autodoc24.ro/ngk/7615852

Leave a comment:

• gabrieln1960
    replied
    Cauta 7700107916 si vezi daca este ce-ti trebuie.

Daca nu e mai asteapta cateva ore, am acasa un catalog cu bujii, poate gasesc ceva acolo.
    Last edited by gabrieln1960; 6 October 2020, 14:31.

Leave a comment:

• iatagan
    replied
    Salutare, am "folosit functia search" dar nu am gasit aici codul pentru bujiile de la masina mea.
    Pe net am gasit 224019133R pentru 0,9 tce dar nu am inteles daca sunt si pentru varianta GPL din fabrica. Trebuie altele sau sunt aceleasi? Multumesc.

Leave a comment:

• jj_
    replied
    salutare
    ma poate ajuta cineva cu codurile(identice cu cele de pe model log 2) urmatoarelor piese:
    comuntator frana de mana
    curea distributie
    rola
    pompa apa
    filtru aer -motor
    saiba cupru buson ulei

Leave a comment:

• mirceammd
    replied
    Originally posted by crisalex View Post
    Eu am Logan 1.0 sce. Codul placutelor e 410602581R. Codul discurilor as vrea si eu sa il aflu... Stiu ca au dimeniunea 259/12
    402065345R ( 7701208252 ) Renault

Leave a comment:

• LifeDrainerRO
    replied
    Originally posted by autom View Post
    Sincer, din poza ( se vede doar placuta dinspre exterior), cred ca mai merg inca 10.000 km. Dar, daca faci balanta eficienta/cost, posibil sa iesi mai bine cu schimbul lor acum. Incearca placute cu material de frictiune mai moale ( se uzeaza mult mai rapid dar masina franeaza mai bine).
    Poza este facuta cand masina avea ~21000 km. Acum are 46000+ km, cred ca mai au cam 3mm grosime. O sa le schimb acum la revizia de 4 ani, impreuna cu lichid frana, antigel, desprafuire tamburi spate, etc.

Leave a comment:

• Suiram16
    replied
    Plăcuțe frana Logan SL Prestige plus fabricație mai 2018: https://www.expertpieseauto.ro/frane...10604682r.html Codul l-am aflat de la reprezentanta pe baza seriei VIN. Am aceleași plăcuțe din imaginile de mai sus pe mașină.

Leave a comment:

• Cosho
    replied
    Ce marca de placute sunte cele cu care vine masina din fabrica la o.9 tce 2018?eu sunt foarte multumit de ele si as vrea sa mi pun aceleasi placute.Daca se poate sa mi dati si un cod,acum in august la a 2 revizie as vrea sa le am la mine,in caz ca trebuiesc schimbate,sa nu le cumpar din reprezentanta,pt ca sunt prea scumpe,Multumesc!

Leave a comment:

• autom
    replied
    Sincer, din poza ( se vede doar placuta dinspre exterior), cred ca mai merg inca 10.000 km. Dar, daca faci balanta eficienta/cost, posibil sa iesi mai bine cu schimbul lor acum. Incearca placute cu material de frictiune mai moale ( se uzeaza mult mai rapid dar masina franeaza mai bine).

Leave a comment:

• LifeDrainerRO
    replied
    Reiese din poza asta ce cod trebuie sa aiba placutele de frana ? Este facuta cand a ramas fara roti, in parcare. Se apropie revizia si trebuie schimbate si placutele (au 46 000 km).
    Logan fabricatie 05.2016 0.9 TCe.
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 4 July 2020, 21:21.

Leave a comment:

• gabrieln1960
    replied
    Stergator stanga schimbat la trei ani si un pic cu cel din poza. Pret 50 lei. Scump, dar sa speram ca tine ca si cel din fabrica.
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 1 July 2020, 23:16.

Leave a comment:

• crisalex
    replied
    Eu am Logan 1.0 sce. Codul placutelor e 410602581R. Codul discurilor as vrea si eu sa il aflu... Stiu ca au dimeniunea 259/12

Leave a comment:

• mirceammd
    replied
    cod placute frana si discuri de frana pt Sandero 2017, 1.0 sce? multumesc

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google