Coduri Piese Logan 2
Collapse
X
-
Vezi ca acele protectii se prind in 3 puncte. La Stepway ai doar un sigur surub vizibil. Restul de 2 nu sunt montate pe caroserie.
- Likes 1
-
Buna ziua , as dori un cod sau un link sau o denumire mai exacta a unei piese si anume caut pentru pasajele de la rotile din spate acele aparatori de noroi care vin inspre fata automobilului . Eu am un logan stepway si nu vine cu acele aparatori din cauza ca are acele protectii de plastic pentru prag . Le caut pentru a le cumpara dar nu le gasesc . Va multumesc
- Likes 1
Leave a comment:
-
Pentru motoarele H4b 405 si H4b 410 mai sunt si bujii 224012047R
Uite si un link: https://www.autodoc24.ro/ngk/7615852
- Likes 2
Leave a comment:
-
Cauta 7700107916 si vezi daca este ce-ti trebuie.
Daca nu e mai asteapta cateva ore, am acasa un catalog cu bujii, poate gasesc ceva acolo.Last edited by gabrieln1960; 6 October 2020, 14:31.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Salutare, am "folosit functia search" dar nu am gasit aici codul pentru bujiile de la masina mea.
Pe net am gasit 224019133R pentru 0,9 tce dar nu am inteles daca sunt si pentru varianta GPL din fabrica. Trebuie altele sau sunt aceleasi? Multumesc.
- Likes 1
Leave a comment:
-
salutare
ma poate ajuta cineva cu codurile(identice cu cele de pe model log 2) urmatoarelor piese:
comuntator frana de mana
curea distributie
rola
pompa apa
filtru aer -motor
saiba cupru buson ulei
Leave a comment:
-
Originally posted by autom View PostSincer, din poza ( se vede doar placuta dinspre exterior), cred ca mai merg inca 10.000 km. Dar, daca faci balanta eficienta/cost, posibil sa iesi mai bine cu schimbul lor acum. Incearca placute cu material de frictiune mai moale ( se uzeaza mult mai rapid dar masina franeaza mai bine).
- Likes 1
Leave a comment:
-
Plăcuțe frana Logan SL Prestige plus fabricație mai 2018: https://www.expertpieseauto.ro/frane...10604682r.html Codul l-am aflat de la reprezentanta pe baza seriei VIN. Am aceleași plăcuțe din imaginile de mai sus pe mașină.
Leave a comment:
-
Ce marca de placute sunte cele cu care vine masina din fabrica la o.9 tce 2018?eu sunt foarte multumit de ele si as vrea sa mi pun aceleasi placute.Daca se poate sa mi dati si un cod,acum in august la a 2 revizie as vrea sa le am la mine,in caz ca trebuiesc schimbate,sa nu le cumpar din reprezentanta,pt ca sunt prea scumpe,Multumesc!
- Likes 1
Leave a comment:
-
Sincer, din poza ( se vede doar placuta dinspre exterior), cred ca mai merg inca 10.000 km. Dar, daca faci balanta eficienta/cost, posibil sa iesi mai bine cu schimbul lor acum. Incearca placute cu material de frictiune mai moale ( se uzeaza mult mai rapid dar masina franeaza mai bine).
Leave a comment:
-
Reiese din poza asta ce cod trebuie sa aiba placutele de frana ? Este facuta cand a ramas fara roti, in parcare. Se apropie revizia si trebuie schimbate si placutele (au 46 000 km).
Logan fabricatie 05.2016 0.9 TCe.Last edited by 77sky; 4 July 2020, 21:21.
Leave a comment:
-
Stergator stanga schimbat la trei ani si un pic cu cel din poza. Pret 50 lei. Scump, dar sa speram ca tine ca si cel din fabrica.
Attached FilesLast edited by 77sky; 1 July 2020, 23:16.
- Likes 4
Leave a comment:
-
Eu am Logan 1.0 sce. Codul placutelor e 410602581R. Codul discurilor as vrea si eu sa il aflu... Stiu ca au dimeniunea 259/12
- Likes 1
Leave a comment:
-
cod placute frana si discuri de frana pt Sandero 2017, 1.0 sce? multumesc
Leave a comment:
Leave a comment: