Originally posted by Midnighte
View Post
Intrebare Despre Luminile De Zi De Pe Noul Logan!
Collapse
X
-
T0rquemada de mine zici? Aia era părerea mea nu idee. Nu trebuie sa fi mecanic sau sa ai cunoștințe vaste in domeniu sa îți dai seama că e de bun simț că ar trebui sa se schimbe doar ledurile și nu tot farul. Evident nu acasă ci la un service. Sau acasă dacă te pricepi. Poate mă înșel și într-adevăr trebuie schimbat tot farul dacă se arde un led însă rămân tot la părerea că e o tâmpenie marca DaciaOriginally posted by t0rquemada View PostCe îmi plac mie cei cu idei...ai avut un far de X52 ph2, pe masă, l-ai studiat, știi sigur că se schimbă ledurile fără să faci praf tot farul... nu dar ne dăm cu părerea
.
Comment
-
Asta nu știam. Macar din punctul asta de vedere Dacia s-a aliniat cu restul producătorilor.Originally posted by bogdan_cr View PostE o tâmpenie marca tuturor care parcă s-au vorbit să ne rupă la piesele originale şi manoperă, DRL şi la VW e la fel dacă nu ştiai, aşa poţi sta liniştit.
Comment
-
Sau lipim un abtibild fosforescent pe led-ul ars. Asta asa ca o gluma pentru ca oricum aceste led-uri nu sunt prea vizibile ziua, mai ales cand bate soarele in ele.Originally posted by dl_dr25 View PostMeșterim, improvizăm și tot nu cumpărăm un far nou
Last edited by gabrieln1960; 24 July 2017, 09:38.
Comment
-
Sigur ca este vizibila toata masina, dar ideea era ca aceste lumini de zi cu led de la Dacia sunt doar o simpla gluma, au fost puse doar pentru a respecta legislatia. Asta o spune unul care are o asemenea masina. Uitati-va in filmuletul facut ieri de mine si o sa vedeti la un moment dat, spre sfarsit, cum se vad led-urile aprinse.
https://youtu.be/-l2qudGkwV4Last edited by gabrieln1960; 24 July 2017, 10:59.
Comment

.
Comment