Revizii/reparatii 1.0 SCe

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Multumesc, banuiam ca e ieftina, o schimbam si pe asta,daca trebuie. Am codurile de la celelalte consumabile, multumita tie, ramane doar manopera la baieti.
    Last edited by alex1ioan; 29 March 2019, 12:40.

    Comment


    • Piesele pentru revizia de un an , Logan 1.0 sce, toate de origine, ulei Elf 5W40 ,900 SXR 4 L, inclusiv garnitura bușon baie = 155 Ron achiziționate de la un magazin din Mioveni. Eu zic că e foarte bine .

      Comment


      • Mai puțin de atât nu cred că se găsesc. Mie mi-a fost lene sa mai merg in Mioveni si am luat de pe Dumbravei putin mai scump cam 170 din ce imi amintesc. Diferența ar cam fi benzina daca ma duceam pana acolo

        Comment


        • Nici eu nu faceam drumul special, pentru 10-20 lei, dar am țara intr-acolo si mi-e mai lesne, decat pe Dumbravei ,asa este, mai ieftin nu se poate, o masina pe care imi permit s-o intretin conform indicatiilor producatorului, la conditia mea. Multa sanatate ,tuturor !

          Comment


          • Salut,

            Se poate cere , la revizie, reglaj la frana de mana ( tine sus de tot, posibil s-a " așezat " după un an de folosire )?
            Last edited by alex1ioan; 17 April 2019, 06:23.

            Comment


            • Se autoregleaza in mod normal. Adica are un mecanism primitiv care face sa aiba cam mereu aceeasi cursa. Dar trebuie folosita, practic la fiecare stationare, asta e si rolul ei. Se poate regla. In mod normal trebuie sa tina cam 6-8 dinti. Nu am vazut Logan care sa necesite reglaj pana acum, dar nu e exclus.

              Comment


              • Mulțumesc, Vali, știu reglajul, dar nu vreau să-mi bag nasul( are un dop de plastic, sub frana de mana, se ridică, se scoate dopul și se strânge piuliță) o făceam singur la cea veche. In panta/rampa, daca nu o trag sus de tot, o ia la vale, am să le fac întrebarea astăzi, daca nu, lucru manual.

                Comment


                • Preț manopera Logan 1.0 sce, prima revizie, 112,34 , reprezentanta Pitești. Fara comentarii privind proveniența pieselor. Total revizie = 280 ron.
                  Last edited by alex1ioan; 17 April 2019, 13:11.

                  Comment


                  • Bravi, deci se poate..adica ai castigat lejer un plin de benzina.
                    Au mentionat "piese aduse de client" in carnetul de intretinere?

                    Comment


                    • Nici vorba, le-am spus că am eu piesele și au zis "ok", iar carnetul de întreținere nu l-au cerut, cred au operat în sistemul lor.

                      Comment


                      • Pai nu trebuie completata si cartea de service?

                        Comment


                        • Când am făcut programarea, am întrebat ce acte/carnete etc îmi trebuiesc, răspunsul a fost : " doar talonul" .

                          Comment


                          • Originally posted by alex1ioan View Post
                            Mulțumesc, Vali, știu reglajul, dar nu vreau să-mi bag nasul( are un dop de plastic, sub frana de mana, se ridică, se scoate dopul și se strânge piuliță) o făceam singur la cea veche. In panta/rampa, daca nu o trag sus de tot, o ia la vale, am să le fac întrebarea astăzi, daca nu, lucru manual.
                            Nu la acel reglaj ma refer. Are o piulita speciala la capatul cablului care prinde sabotul de frana in interiorul tamburului. Aia se strange automat cand actionezi frana. Aia este autoreglarea.
                            De acolo se regleaza in mod normal, nu de pe cablul ce pleaca de la maneta. Daca vei strange piulita de la maneta vei avea surpriza ca la schimbarea sabotilor sa se infraneze roata. Plus ca exista riscul sa iasa mai mult decat trebuie cablul din manson / teaca exterioara si sa rugineasca. Daca nu se autoregleaza mergi la service.
                            Ca sa verifici, trage frana de mana fara sa apesi pe buton. Numara dintii. Daca sunt mai mult de 8 pana la capat, adica pana acolo unde o poti trage cu mana fara sa aplici o forta excesiva, mergi la service.
                            Last edited by valioglu; 17 April 2019, 16:53.

                            Comment


                            • Merci pt răspunsul detaliat, întradevăr, așa mi-a spus și mecanicul din reprezentanta, că trebuie să țină la 7-8 dinti. Mașina tine la 8 dinți, deci e ok.

                              Comment


                              • Buna,

                                Sa inteleg ca pot eu duce consumabilele fara nici o problema?! Evident ca iese mai ieftin. A intrebat cineva daca se poate activa si computerul de bord cu aceasta ocazie? Citeam pe aici (nu mai stiu daca pe acest topic) ca cineva a facut-o! Sau daca merge cineva acum rog sa intrebe si sa posteze aici?

                                Multumesc si o seara faina!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google