1.0 Sce Vibratie/zgomot La Relanti/mers

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Nu au fost curatati niciodată, însă mi-am propus sa fac acest pas.Aveti idee pret/ manopera curatat-desprafuit tamburi in reprezentanța?

  Comment


  • Originally posted by Bogbil View Post
   .Aveti idee pret/ manopera curatat-desprafuit tamburi in reprezentanța?
   Poti vedea mai jos. De acum aproximativ 3 saptamani, Serus.
   Attached Files
   Last edited by DannyMC; 28 December 2020, 21:08.

   Comment


   • E bine, +433 ron revizie / manopera, macar mergi linistit, au pus mina la lucru pe utilajul tau oameni bine pregatiti, reprezentativi dacia renault de foarte bun nivel tehnic si calitativ
    Sigur no sa te lase in drum.
    Last edited by george.sce; 29 December 2020, 12:53.

    Comment


    • Mulțumesc pentru informații.

     Comment


     • Va salut. Mașina în cauza Logan 2017,1.0 Sce. Se pare ca nu m-am interesat de toate problemele care pot apărea la această mașina. Am și eu acea trepidatie pe care nu am reușit sa o identific..... Am citit toate comentariile voastre și am văzut ca unii și-au găsit rezolvarea. Ei bine, eu nu am găsit-o.... Pare a fi undeva în zona bordului parca spre consolă.... Ce sa zic, e foarte enervant și nu chiar nu știu ce sa fa și cum sa îi dau de cap. Dacă găsesc rezolvarea va anunț. Apropos, câțiva prieteni au zis ca să o las asa și ca nu sunt întreg la cap, iar soția a zis ca ea nu aude nimic și ca atâta timp cât mașina pornește și merge atunci e ok..... Pfoa mama....
      Last edited by Voicu Marian; 28 May 2021, 17:30.

      Comment


      • trebuia sa ai 4 cilindri sa nu tremure/vibreze/

       ai luat motor 3 cilindri fii multumit asta ai cumparat asta vibreaza, ce ai platit la fabrica renault/dacia asta tremura.

       zi mersi daca ajungi acasa in 2 cilindri functionali din cei 3 nu prea mai ajungi, chemi platforma.

       Comment


       • Ce zic, mulțumesc pentru încurajări. Cam regret puțin 1.4 din 2007 pe care l-am vândut. Am zis și eu sa urc la an, puțin și la dotări, face-lift, euro 6.....ce sa facem....o fi defect de fabricație? Oare trebuia sa iau 0.9?

        Comment


        • Revin cu alta postare, am schimbat tamponul antibalans și tamponul hidroelastic și tot am vibrația aceea, nu atinge nici nimic de nici un scut termic, eșapamentul e ok, nu am șuruburi lipsa s-a demontat tunelul, consola, ma terminat cu psihicul.....nu știu ce sa ii mai fac. Unde sa mai caut, ce sa mai schimb, mașina? Mai are vreun tampon in afara de cele doua? Mecanic cică nu are nicio problema și ca asa fac ele....ba dă-le naibii.....

         Comment


         • Mai exista un tampon in stanga, la cutie.
          Nu cumva vibreaza bordul?

          Comment


          • Vorbește cu colegul, domnul Gil26, sa il rugați pe el sa va puna o pagina sau 2 din manualul de service, unde sunt localizate tampoanele.
           Cu prostul nescolarizat / Te lupti putin si ai scapat. / Dar duci o lupta colosala, / Cu prostul care are scoala!

           Comment


           • Originally posted by adi90 View Post
            Mai exista un tampon in stanga, la cutie.
            Nu cumva vibreaza bordul?
            Se simte o vibrație în habitaclu dar jur ca nu știu de unde vine. Parca trepideaza și bordul.....

            Comment


            • Bună ziua. Am decis sa vând mașina fiind nemulțumit de anumite aspecte pe care "le-am întâlnim pe drum". Acum am un Logan din 2019 motor 0.9 tce de care sunt sunt mult mai mulțumit. Ma ajutat domnul Bogdan, foarte profesionist de altfel (torquemada) cu o grămadă de informații, activări, dezactivari, actualizări hărți..... fapt pentru care i-am mulțumit personal și ii mulțumesc și pe aceasta cale. Sunt mult mai relaxat acum, mașina pe care o am e cum trebuie, fără zgomote, bătai, etc...... Mulțumesc frumos colegilor de pe forum care au încercat sa ma ajute fiecare cum a știut. Va doresc drumuri bune si fără incidente.

             Comment

             Working...
             X
             Anulare DPF
             Politica de Securitate Google