1.0 Sce Vibratie/zgomot La Relanti/mers

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Voicu Marian
  replied
  Bună ziua. Am decis sa vând mașina fiind nemulțumit de anumite aspecte pe care "le-am întâlnim pe drum". Acum am un Logan din 2019 motor 0.9 tce de care sunt sunt mult mai mulțumit. Ma ajutat domnul Bogdan, foarte profesionist de altfel (torquemada) cu o grămadă de informații, activări, dezactivari, actualizări hărți..... fapt pentru care i-am mulțumit personal și ii mulțumesc și pe aceasta cale. Sunt mult mai relaxat acum, mașina pe care o am e cum trebuie, fără zgomote, bătai, etc...... Mulțumesc frumos colegilor de pe forum care au încercat sa ma ajute fiecare cum a știut. Va doresc drumuri bune si fără incidente.

  Leave a comment:


 • Voicu Marian
  replied
  Originally posted by adi90 View Post
  Mai exista un tampon in stanga, la cutie.
  Nu cumva vibreaza bordul?
  Se simte o vibrație în habitaclu dar jur ca nu știu de unde vine. Parca trepideaza și bordul.....

  Leave a comment:


 • pistritu
  replied
  Vorbește cu colegul, domnul Gil26, sa il rugați pe el sa va puna o pagina sau 2 din manualul de service, unde sunt localizate tampoanele.

  Leave a comment:


 • adi90
  replied
  Mai exista un tampon in stanga, la cutie.
  Nu cumva vibreaza bordul?

  Leave a comment:


 • Voicu Marian
  replied
  Revin cu alta postare, am schimbat tamponul antibalans și tamponul hidroelastic și tot am vibrația aceea, nu atinge nici nimic de nici un scut termic, eșapamentul e ok, nu am șuruburi lipsa s-a demontat tunelul, consola, ma terminat cu psihicul.....nu știu ce sa ii mai fac. Unde sa mai caut, ce sa mai schimb, mașina? Mai are vreun tampon in afara de cele doua? Mecanic cică nu are nicio problema și ca asa fac ele....ba dă-le naibii.....

  Leave a comment:


 • Voicu Marian
  replied
  Ce zic, mulțumesc pentru încurajări. Cam regret puțin 1.4 din 2007 pe care l-am vândut. Am zis și eu sa urc la an, puțin și la dotări, face-lift, euro 6.....ce sa facem....o fi defect de fabricație? Oare trebuia sa iau 0.9?

  Leave a comment:


 • george.sce
  replied
  trebuia sa ai 4 cilindri sa nu tremure/vibreze/

  ai luat motor 3 cilindri fii multumit asta ai cumparat asta vibreaza, ce ai platit la fabrica renault/dacia asta tremura.

  zi mersi daca ajungi acasa in 2 cilindri functionali din cei 3 nu prea mai ajungi, chemi platforma.

  Leave a comment:


 • Voicu Marian
  replied
  Va salut. Mașina în cauza Logan 2017,1.0 Sce. Se pare ca nu m-am interesat de toate problemele care pot apărea la această mașina. Am și eu acea trepidatie pe care nu am reușit sa o identific..... Am citit toate comentariile voastre și am văzut ca unii și-au găsit rezolvarea. Ei bine, eu nu am găsit-o.... Pare a fi undeva în zona bordului parca spre consolă.... Ce sa zic, e foarte enervant și nu chiar nu știu ce sa fa și cum sa îi dau de cap. Dacă găsesc rezolvarea va anunț. Apropos, câțiva prieteni au zis ca să o las asa și ca nu sunt întreg la cap, iar soția a zis ca ea nu aude nimic și ca atâta timp cât mașina pornește și merge atunci e ok..... Pfoa mama....
  Last edited by Voicu Marian; 28 May 2021, 17:30.

  Leave a comment:


 • Bogbil
  replied
  Mulțumesc pentru informații.

  Leave a comment:


 • george.sce
  replied
  E bine, +433 ron revizie / manopera, macar mergi linistit, au pus mina la lucru pe utilajul tau oameni bine pregatiti, reprezentativi dacia renault de foarte bun nivel tehnic si calitativ
  Sigur no sa te lase in drum.
  Last edited by george.sce; 29 December 2020, 12:53.

  Leave a comment:


 • DannyMC
  replied
  Originally posted by Bogbil View Post
  .Aveti idee pret/ manopera curatat-desprafuit tamburi in reprezentanța?
  Poti vedea mai jos. De acum aproximativ 3 saptamani, Serus.
  Attached Files
  Last edited by DannyMC; 28 December 2020, 21:08.

  Leave a comment:


 • Bogbil
  replied
  Nu au fost curatati niciodată, însă mi-am propus sa fac acest pas.Aveti idee pret/ manopera curatat-desprafuit tamburi in reprezentanța?

  Leave a comment:


 • bogdanmardare
  replied
  Cand au fost curatati/desprafuiti/reglati ultima oara tamburii? O posibilitate ar fi: autoreglajul sabotilor nu functioneaza perfect, unul dintre saboti nu exercita aceeasi presiune la franare si se aude harait de la cel ce franeaza mai puternic. Si la mine se aude un sunet ca un harait/hasait usor pe spate la primele 3-4 frane din zi, in special in zilele umede - stau la curte. Nu imi dau seama daca e doar o roata, doar ca se aude din spate. Masina este un Sandero 2016, 40.000 km. Urmeaza o curatare a sistemului de franare spate...

  Leave a comment:


 • Bogbil
  replied
  Ieri, la iesirea dintr-un sens giratoriu (30 km/h), la indreptarea masinii am auzit un zgomot ciudat. Ceva de genul că freca ceva, am ajuns acasă, la parcarea cu spatele , rotiile virate acelasi lucru. Am facut o proba intr-o parcare, viraje luate mai sanatos, nimic. La apasarea franei mai sanatos, mi se pare ca ceva agata pe spate.

  Leave a comment:


 • mirceammd
  replied
  abia il schimba pe garantie...nici vorba

  Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google