1.0 Sce Vibratie/zgomot La Relanti/mers
Collapse
X
-
Salut vorbeam de uleiul Ravenol 0w40 care dupa specificatii este special si pentru motoarele aspirate si turbo(am un renault captur cu motor 0.9tce)Daca nu o sa fac schimbul cu un ulei tot Ravenol 5w30 (oricum mai vb cu cei de la service renault )You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 2 photos.
-
Cu capota ridicata nu se mai aude acel țăcănit, poate sa fie rglajul capotei sau din tampoanele acelea de protecție la inchidere
Leave a comment:
-
Eu am schimbat acel suport dupa 10000 km. acum la 65000 se aude acel zgomot dar nu la fel de pronuntat. oricum la cat costa acel interflon cred ca mai bine se poate achizitiona alt suport de motor. cam tot pe acolo esti.
Leave a comment:
-
E normal, motorul s-a încălzit, a luat ulei, iar efectul lubrifierii tamponul a fost placebo.Acel zgomot se reproduce, când e rece, la ambele motoare.dupa circa 15 min totul a revenit la normal si sunetul a disparut total
- Likes 1
Leave a comment:
-
Eu cred ca se discuta ,doua probleme/zgomote distincte; unul este zgomotul de tampon, care se manifesta destul de violent, în zona pasagerului, la picioare și altul e "țăcănitul " la rece("avans"),în startul uscat al motorului, pana masina își ia ulei.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Al meu este 2019,dar nu mai este în garantie.
Se aude dimineața când este rece motorul acel țăcănit.
Leave a comment:
-
Depinde ce 0,9TCe , că sunt vreo 4 motoare, unele cu RN0710 (unde apare 5w40 dar și 0W40 la -30C) și restul cu RN17 5w30 only.Originally posted by catalinbucur8 View PostBuna ziua
Detin o masina cu motor de 0,9 tce si am acelaeasi sintome la turatia de 1000 sau 1100 ,un zgomot (tacanit avans)care se aude doar din interior iar dupa multe cautari am inteles ca este tamponul de suport motor asa ca am incercat azi sa lubrifiez tamponul cu o solutie de la interflon si marea mi-a fost mirarea ca dupa circa 15 min totul a revenit la normal si sunetul a disparut total
PS am lasat masina sa se raceasca si totul e ok
Asta insemna ca acel tampon isi pierde din elasticitate si induce vibratii in sasiul masinii.
Mai am un singur lucru de facut vreau sa fac schimbul de ulei cu unul de la Ravenol 0w40 cel mai bun special pentru Renault
Dacă e 2019 sigur ai poți avea probleme cu tamponul dreapta (se schimba pe garanție) și RN17, deci 0w40 nu e ok.
- Likes 3
Leave a comment:
-
You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Buna ziua
Detin o masina cu motor de 0,9 tce si am acelaeasi sintome la turatia de 1000 sau 1100 ,un zgomot (tacanit avans)care se aude doar din interior iar dupa multe cautari am inteles ca este tamponul de suport motor asa ca am incercat azi sa lubrifiez tamponul cu o solutie de la interflon si marea mi-a fost mirarea ca dupa circa 15 min totul a revenit la normal si sunetul a disparut total
PS am lasat masina sa se raceasca si totul e ok
Asta insemna ca acel tampon isi pierde din elasticitate si induce vibratii in sasiul masinii.
Mai am un singur lucru de facut vreau sa fac schimbul de ulei cu unul de la Ravenol 0w40 cel mai bun special pentru Renault
Leave a comment:
-
Bună ziua. Am decis sa vând mașina fiind nemulțumit de anumite aspecte pe care "le-am întâlnim pe drum". Acum am un Logan din 2019 motor 0.9 tce de care sunt sunt mult mai mulțumit. Ma ajutat domnul Bogdan, foarte profesionist de altfel (torquemada) cu o grămadă de informații, activări, dezactivari, actualizări hărți..... fapt pentru care i-am mulțumit personal și ii mulțumesc și pe aceasta cale. Sunt mult mai relaxat acum, mașina pe care o am e cum trebuie, fără zgomote, bătai, etc...... Mulțumesc frumos colegilor de pe forum care au încercat sa ma ajute fiecare cum a știut. Va doresc drumuri bune si fără incidente.
- Likes 3
Leave a comment:
-
Se simte o vibrație în habitaclu dar jur ca nu știu de unde vine. Parca trepideaza și bordul.....Originally posted by adi90 View PostMai exista un tampon in stanga, la cutie.
Nu cumva vibreaza bordul?
Leave a comment:
-
Vorbește cu colegul, domnul Gil26, sa il rugați pe el sa va puna o pagina sau 2 din manualul de service, unde sunt localizate tampoanele.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Revin cu alta postare, am schimbat tamponul antibalans și tamponul hidroelastic și tot am vibrația aceea, nu atinge nici nimic de nici un scut termic, eșapamentul e ok, nu am șuruburi lipsa s-a demontat tunelul, consola, ma terminat cu psihicul.....nu știu ce sa ii mai fac. Unde sa mai caut, ce sa mai schimb, mașina? Mai are vreun tampon in afara de cele doua? Mecanic cică nu are nicio problema și ca asa fac ele....ba dă-le naibii.....
Leave a comment:

Leave a comment: