Nu are ambreiaj acest timp de transmisie.
Dacia Logan 3
Collapse
X
-
ambreaj ( inclus intern cvt vezi youtube ) se schimba o data cu cutia cvt stai tu cill !
n ai tu treaba
tu client decit platesti dupa garantie arunci direct remat scrie pe tine.Last edited by george.sce; 8 February 2021, 14:44.
- Likes 1
Comment
-
Eu am alte intrebari: Tocmai am citit ca la Logan 2 au scos orice urma de indicator al temperaturii apei. Oare la Logan3 sunt la fel de radicali?
Singura masina la care știu ca lipsește asta e Toyota Prius gen 2.
Cel puțin eu la orice masina cu motor termic merg cu grija maxima pana ajunge la o temperatura decentă (2 liniuțe maca r la diesel).
Or fi benzina dar tot durează încălzirea iarna.
Da știu de interfața obd și de Torque dar nu mi se pare ok
Comment
-
Pai pentru depasirea temperarurii ai martor. Multe masini au martor pentru a te atentiona cand motorul este "rece" si trebuie menajat.Originally posted by george.sce View Poste norma europeana cica nu e nevoie sa stim noi ca si soferi temperatura motorului .
daca fierbe lichidul de racire mergem la renault/dacia/service reparam contra cost pe banii nostrii.
na beleaua, asta e ...
- Likes 1
Comment
-
Artă by Renault, tată! Bataie de joc la portbagaj, plus alte minusuri. Sincer eu nu aș da 14000 eur pe o asemenea masina, e strict parerea mea personală. Când deschizi ușa șoferului până la capat, efectiv se mișcă stâlpul/tabla pe care e prinsă ușa.
- Likes 2
Comment
-
Este o improvizatie execrabila. Au ales sa foloseasca acel "bracket" din motive economice, alternativa fiind sa obtina acel suport pentru tampon prin integrarea acelei deformari plastice (ambutisare) in piesa de care este acum prinsa, dar avand in vedere inaltimea lui, erau nevoie de deformari succesive (cost ridicat).Originally posted by jelly View PostArtă by Renault, tată! Bataie de joc la portbagaj, plus alte minusuri. Sincer eu nu aș da 14000 eur pe o asemenea masina, e strict parerea mea personală. Când deschizi ușa șoferului până la capat, efectiv se mișcă stâlpul/tabla pe care e prinsă ușa.
De 7 ani lucrez in proiectare si dezvoltare. Am lucrat la tractoare, utilaje de mina si industriale, de 3 ani lucrez in industia navala, ramuri "industriale" cu toate astea, nu m as fi gandit sa adopt o asemenea solutie, mi-ar fi fost rusine sa o prezint o asa bataie de joc.
- Likes 1
Comment

Comment