If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Leo0608 , deci colegul de forum sa renunte si la masina aceasta care poate sa fie livrata "la jumatatea lunii urmatoare" ?
Cam cat timp ar putea sa dureze aceasta "judecata pe civil cu agentul" ?
Ce "daune morale in instanta" ar putea sa ceara nelutu_pop ?
Nu ai înțeles , spuneam ca nu mi s-a oferit aceasta posibilitate. Nici eu nu înțeleg de ce și da … eram nervos , nu așa trebuie sa faci cu clientii , sa-i tragi pe sfoara ,eu asta am simțit !
Ba da, ti s-a oferit, dar dealerul nu iti depusese dosarul pentru rabla. Am inteles exact. Si care e problema intr-un final? Ca sa nu pierzi banii mai stai un pic.
Sigur așa a fost si eu cred ca mai erau fonduri si putea sa depună dar din motivele lui nu a făcut-o. Acuma am uitat de cealaltă mă concentrez pe cea din prezent , poate a vrut sa mă facă sa cumpăr una cu mai multe dotări sa fie si comisionul lui mai mare , nu am vrut de la început sa iau una cu foarte multa electronica ca s-a tot scris pe aici ca se strica si nu as vrea sa am probleme daca s-ar putea .
Leo0608 , deci colegul de forum sa renunte si la masina aceasta care poate sa fie livrata "la jumatatea lunii urmatoare" ?
Cam cat timp ar putea sa dureze aceasta "judecata pe civil cu agentul" ?
Ce "daune morale in instanta" ar putea sa ceara nelutu_pop ?
Cel mai probabil se va ajunge la mediere ... fiind o neglijenta in serviciu ( si aici partea interesanta ...( cu rea vointa sau nu... ) si de aici se disjung mai multe cai de atac...
...
Acuma tot acelasi agent mi-a propus o alta masina pe care am rezervat-o online am platit 500 euro si am facut cerere de rambursare pentru avansul initial imediat mi-a alocat un alt VIN si acuma astept sa vad ce urmeaza asta e mai scumpa cu cca 850 euro e full option, o iau, am voucher de rabla care am inteles ca nu expira si sper sa mi-o dea la jumatea lunii urmatoare am inteles de la agent ca e in port la Constanta e o masina fabricata in Maroc , ...
Ca sa fiu consecvent îmi răspund tot eu mie , aplicația e numai pentru rezervare online după aia comanda apare in procesare . La dealer ii apare mai detaliat la client nu , deci tot cu agentul faci toată treaba , am fost acolo mașina e undeva in transport urmează sa facă comanda la transport spre locul de livrare și sa-mi facă avizul de plata a diferenței . Încă nu am scăpat de teama ca o pierd și pe asta . Văd ca lumea nu prea scrie despre subiectul asta pare ca numai eu am avut ceva probleme, termenul rămâne in 16 /20 oct . Dacă nu scrie nimeni aici nu o sa mai postez înseamnă ca nu e folositor .
Deci e complicat pentru mine sa inteleg de ce s-au comportat asa cu mine.
Din cate inteleg e a doua experienta neplacuta cu acest dealer. Da, nu e o problema comuna. Si eu stiu doua cazuri de dealeri care isi bat joc de clienti si am grija sa nu le calc pragul.
Din nou sunt consecvent , in 29 sept am comandat online un logan 3 mai bine echipat ca primul pe câte l-am pierdut și astăzi l-am primit . Sunt mulțumit de el , am căzut la pace și cu dealerul deși nu am primit nici un discount , celălalt avea Doar clima automata asta e aproape full option dar a costat cu 900 € in plus . Toate (cele doua) plățile le-am făcut online cu cardul e foarte simplu sa cumperi din online ce au pe stoc sigur găsești o varianta care ti se potrivește .
Din nou sunt consecvent , in 29 sept am comandat online un logan 3 mai bine echipat ca primul pe care l-am pierdut și astăzi l-am primit . Sunt mulțumit de el , am căzut la pace și cu dealerul deși nu am primit nici un discount , celălalt avea Doar clima automata asta e aproape full option dar a costat cu 900 € in plus . Toate (cele doua) plățile le-am făcut online cu cardul e foarte simplu sa cumperi din online ce au pe stoc sigur găsești o varianta care ti se potrivește .
Salutări de la un Loganist începător (la Logan mă refer). Eu am făcut dosarul la sf lui August după care am plătit taxa de rezervare de 750€ (nu online, ci depunere) bani care mi s-au scăzut din total ulterior, minus 2 rable. Mi s-a dat termen de 6 luni maxim. Mașina a venit acum 5 zile, cu aproape 2 luni mai devreme după care am putut ieși cu ea pe strada, având autorizația de circulație și RCA-ul. E un Logan 3 Eco-G 100 prestige, culoare Urban grey. Are cam tot ce îți trebuie, se conduce foarte usor și îmi place (am mai condus Sandero stepway aceeași motorizare, fabricație 2022). Mai multe o să spun pe parcurs după mai mulți km (deocamdată doar 350).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment