Salut, stie cineva cuplul de strangere pentru busonul baii de ulei si pentru suruburile etrierului? La etrier e vorba de cele torx E12 din cate am inteles.
Cat costa revizia la Logan 3?
Collapse
X
-
Mersi mult. Mi-am corectat greseala cu ajutorul tau, stransesem la 25 Nm dupa niste cautari nereusite. La culisanti nu m-am bagat inca, am gasit ca s-ar strange cu 34 Nm dar nu sunt sigur ca e corecta nici valoarea aia.Originally posted by Gil26 View PostSalut, pentru un motor H4D470/480 busonul golire ulei motor se strange la 50 Nm, vezi si captura atasata in postul 3618 din topicul Logan III -Probleme tehnice.
Comment
-
am făcut azi revizia de 4 ani la Dacia service la Constanța pe Brătianu. Cost total 2831.
Când m-am programat am întrebat de pompa de apă și mi-a zis că se schimba la următoarea revizie mare.
Piesele de pe factură ce însumează 1522 lei sunt:
-curea striată
-filtru ulei
-filtru aer
-filtru gaz
-filtru carburant (celălalt tot de gaz bănuiesc)
-bujii
-filtru habitaclu
-garnitură bușon ulei
-spray climatizare
-lichid frână Dot4 - 500 ml
-curățător frână
-antigel tipe E-RX
-ulei castrol RN17
- Likes 1
Comment
-
Revizie de 4 ani , piese cumparate de mine toate de origine:
-filtru ulei, filtru gaz, filtru gaz stare lichida , bujii(2240019960R), ulei Dacia RN17 Premiulm plus 5W30 - 560 lei
-piese de la ei:
-curea accesorii(130) ,filtru aer(120), garnitura buson,spray curatare-275lei
Total cu manopera 1229lei
Filtru habitaclu schimbat de mine , cel mai bun.
Comment
-
de ce tot spun de la inceput, cautati mai multe oferte. am zis sa cer acum asa la misto, oricum stiam preturile, doar sa demonstrez foamea (si prostia lor in acelasi timp)
Practic, cu preturile cerute de gunoaiele alea doua, am luat si piesele si manopera
))))))
aveti 3 exemple.
1. Meridian Sud
2. Automarcus
3. Nesty
Last edited by Mihai2k4; 3 weeks ago.
- Likes 2
Comment
-
Păi nu știai că tariful orar de manoperă se cam dublează când clientul vine cu piesele lui? Lucru care practic anulează orice avantaj. Și ăsta e și scopul practicării a 2 tarife orare... Să nu mai vii cu piese tale.Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 3
Comment

Comment