Cat costa revizia la Logan 3?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La Cluj sau la Buzau ?

Comment

• Buzau, he he.Cam scump filtrul de aer, 200 lei dar asta e, masina e tot in garantie. Era si Dusterul MCS acolo langa a mea in service, culmea, si cand am ridicat masina de noua, venise domnul cu Dusterul si parcase langa a mea.

Comment

• Salut, am si eu cateva intrebari de habarnist. In vara o sa am de facut revizia de 4 ani dar ma gandesc sa iau tot ce imi trebuie de pe acum.
        Intentionez sa schimb si pompa de apa cu versiunea ranforsata (210104221R) pentru care am inteles ca trebuie si fulia (210512523R) si 3 suruburi (7703002788).
        Pana aici totul cred ca mi-a fost clar, ce as vrea sa inteleg bine este daca ambele curele de pe wiki sunt compatibile cu cu aceasta pompa/fulie noua, vad ca scrie 117209538R sau 117205123R ceea ce ma face sa cred ca ambele ar trebui sa fie bune dar nu sunt sigur.
        Daca poate cineva care stie sau care deja a facut schimbarea asta sa imi spuna care ar fi cea mai buna optiune as aprecia.
        A doua neclaritate este legata de antigel, masina este din 2022 (1.0 TCe 90) si nu stiu daca ar fi cel mai bine sa raman la Glaceol RX tip D sau sa trec la noul tip E. Din ce am citit acolo am inteles ca as putea sa trec la noul tip E dar din nou, as vrea sa fiu sigur ca nu fac o prostie.
        Mersi mult.

Comment

• Salut, tu de ce iti mai pui atitea intrebari, stiu maimutele alea din reprezentanta ce piese trebuie, nu-ti mai bate tu capul,

Tu trebuie doar sa te preocupe faptul de a avea banii sa platesti cit cer ei pe lucrare, asta e tot.

Plasesti si ai garantie in continuare. La asa Logan minunat !

Comment

• george.sce , trecand peste ironia ta ieftina (nici macar de doi bani) nu inteleg care /unde este "problema" ta ca RuginaDacica a pus doua intrebari in acest topic si doreste informatii despre aceasta revizie sa se asigure ca "maimutele alea din reprezentanta" folosesc ceea ce trebuie si executa asa cum trebuie "lucrarea" pentru care plateste "La asa Logan minunat".

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google