cine știe..., e posibil ca schimbarea să se fi produs odată cu NBI - și nu cu GSR2...
Cat costa revizia la Logan 3?
Collapse
X
-
salut, se apropie revizia de un an si am o intrebare. sunt din bucuresti si am o curiozitate in legatura de revizie ca sa pastrez si garantia pentru cei din bucuresti.
exista vreun service unde pot sa merg cu piesele mele si sa pastrez garantia? sau merge doar in reprezentanta?
Comment
-
Nu prea o să găsești un service din afara rețelei Dacia-Renault și care să aibă acces la baza de date ca să-ți poată băga reviziile în sistem și astfel să-ți păstrezi garanția....
Deci..., vrei garanție? Trebuie să fie în rețeaua Dacia-Renault.
Dar se poate cu piesele tale și în rețea.... Încearcă la Simpo Trans, au vreo 2 locații, una în Colentina parcă.Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 1
Comment
-
Salut, are cineva o diagrama cu valorile pentru cuplul de strangere la pompa de apa si la fulia pompei? Pe site ul logan3wiki am gasit trecut - pompă 25 N.m - fulie 10 N.m dar imi este greu sa cred fiindca suruburile fuliei se infileteaza in otel gros iar pompa de apa se infileteaza in aluminiu, imi este frica sa nu fie inversate valorile. M-as simti mult mai bine daca as vedea pe diagrama clar trecut.
Multumesc.
Comment

Comment