Logan III: Media Nav / Media Display / Media Control

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Se gasesc usor pe "google", vezi si topicul dedicat din sectiunea LoganII, etc... este simplu\usor "de unde se iau alea" insa apoi mai si trebuie puse\actualizate in navigatia masinii, iar la LoganIII este alta "discutie"...

    Comment


    • Pai, de-asta intrebam "de unde se iau alea", fiindca ma gandeam ca pe-acolo se gasesc si sfaturi de instalare, updatare etc. ;) Ca nu ma intereseaza, strict, doar sa le iau. Ma informez despre ce e vorba, si-abia apoi decid daca vreau sa fac pasul.
      Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
      Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

      Comment


      • Primul chix al hartilor dacia 2020, nu au rondourile construite in Brasov in ultimii doi ani si nu sunt putine .penibil. O actualizare navi pe Romania 100 euro.
        Last edited by madi; 26 August 2022, 16:54.

        Comment


        • ....poi dacă hărțile sunt 2020, e normal sa nu vadă rondurile construite în ultimii 2 ani, suntem în 2022. Nu e nici un chix și nici penibil, sunt harti "vechi", tratează.le ca atare.

          Comment


          • "Hărțile Dacia" ... sunt hărți NNG, 2 giratorii sunt inutile mai ales că ai A0 pe hartă și chiar te rutează pe ea, deși nici nu există fizic.
            Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

            Comment


            • Da, te misti generic ghidat de GPS cu ochii cat cepele pe indicatoarele laterale, atunci cand nu stii pe ce ramificatie a sensului giratoriu sa iesi. La venire am folosit tot google maps prin android auto.Este penibil sa nu primesti harti actualizate cat de cat la data cumpararii masinii(19.11.2021)Am platit pachet medianav cu harta Romania Bulgaria.In decembrie am facut udate soft la 6.0.9.4, sincer nu imi aduc aminte de update harti. Dupa logare imi apare 2 update in istoric , tip 11.2 si pachet de baza 10.2.In concluzie , baza sunt tot aplicatiile celelalte.
              Last edited by madi; 26 August 2022, 21:27.

              Comment


              • Originally posted by t0rquemada View Post
                "Hărțile Dacia" ... sunt hărți NNG, 2 giratorii sunt inutile mai ales că ai A0 pe hartă și chiar te rutează pe ea, deși nici nu există fizic.
                Sunt harti HERE, nu NNG

                Comment


                • Abureala.Reclama.

                  Comment


                  • Originally posted by tud72 View Post

                    Sunt harti HERE, nu NNG
                    Ai așteptat 9 luni să pui un post și ăla aiurea...

                    Partea de NAVI din Medianav e făcută, încă din 2012 de la prima generație de Medianav, de NNG. Ei dau hărțile nu Dacia. Providerul hărților e altă ciorbă.
                    Acum încă din 2012 NNG a folosite date NAVTEQ (acum în HERE), date care la data release-ului au deja 1 an vechime, adică 2022Q2 se bazează pe date 2021Q2 pe care NNG le-a analizat/împachetat/analizat până să le dea pe piată- via toolbox

                    Cine vrea să caute Navteq, Nokia Here etc
                    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                    Comment


                    • Pentru navigatia NNG de pe MediaNav-ul meu folosesc harti 2022Q2 atat HERE [Navteq] cat si TomTom [TeleAtlas] prin MapChanger (functie de traseu si ce\cum doresc) si sunt multumit cum ruteaza atat urban cat si extraurban (ex sensuri unice, giratorii, etc., autostrazi ex A10, A3, etc.)

                      Comment


                      • Va salut, intampin si eu o problema, nu mai merge microfonul in timpul convorbirilor, nici pe bluetooth, nici pe android auto. In schimb comenzile vocale merg pe android auto. Pana acum a functionat fara probleme. Masina in cauza este un Logan 3 eco-G cu media display din iunie 2022. Telefonul un Samsung a 21. Am incercat sa sterg telefonul din media display si sa-l imperechez iar, insa tot nu merge. O sa incerc si cu alte 2 telefoane pe care le mai am diseara. Aveti ideie de la ce ar putea fi? De la telefon sau media display?

                        Comment


                        • sa nu fie revocata din telefon, permisiunea de a accesa microfonul...

                          Comment


                          • Nu, am verificat si asta.

                            Comment


                            • Mai poți încerca să resetezi Media Display la setările din fabrică.
                              Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

                              Comment


                              • Mdea, aseară când am plecat de la servici a funcționat fără probleme, dimineața asta la fel. Problema rezolvata de la sine.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google