If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cod casetofon Logan. Doar pentru userii activi de minim 6luni si cu minim 20 posturi
Am si eu o rugaminte la voi,caut sa cumpar acea placuta fata la un casetofon philips logan cu cd,sau sa iau casetofonul cu totul.imi poate spune cineva de as putea sau daca are cineva,va atasez si modelul intro poza
nu cred ca sunt hoti cei care au cumparat logan sau ma rog, dacia in general, doar din pura intamplare in cartea masinii unde trebuia sa fiue sau cartea service cum se cheama ea, eu unul nu am gasit pagina cu codul. celelalte masini de la aceeasi licitatie le aveau, a mea nu ! deci dragilor, nu toti cumparam "masini" noi noute ca voi sa ne treaca codul pe factura, mai suntem si pamblicari d-astia care cumparam second hand si nu priim codul, iar cand deconectezi bateria, sa stiti ca asta se intampla, nu e gluma :-)
daca moderatorii si in special xp.ul sunt de acord propun ca cei care nu indeplinesc numarul de posturi necesare si "varsta" necesara sa plateasca o suma oarecum modica 10-20 de lei in contul lui xp, pun aici poza cu chitanta de la banca si va primi codul, iar banii pot fi folositi pentru dezvoltarea forumului...
nu stie nimeni de unde as putea sa cumpar acest model fie bun sau stricat??,mi sa ars placuta cu display si as vrea sa folosesc tot acest model.Multumesc si un Paste Fericit sa aveti http://postimg.org/image/ffqgl1tsf/
Ce nu pricep eu: e plin internetul de programe/programele care genereaza codul cu pricina. Cum de ajung toti aici sa-l ceara?...
Offtopic.Da, ai dreptate.La o simpla cautare pe goagal primul link te duce exact spre el.
La un cd player de logan se poate sterge codul din memorie adica sa nu-l mai introduc de fiecare data cand deconectez bateria?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment