Placute de frana

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Cred ca erau ATE 2834.2,luate de pe autokarma. Sambata am schimbat si sabotii spate, tot Brembo, un cilindru TRW care curgea. Acum pot spune ca am frane. Nu ca nu as fi avut și pana acum, dar este altceva. Le am de putin timp, dar se comporta exemplar, pe gustul meu.Probabil la accentuarea uzurii ATE-urilor a fost si faptul ca merg cam agresiv, bineinteles unde este cazul si merg mult in zone cu serpentine, pante etc.
  Last edited by burtosu; 26 August 2018, 15:54.
  KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

  Comment


  • Salut dragi colegi,
   Am Logan Prestige 2016 0.9 TCe, am 64000 km si placutele de frana si discurile din fabrica. Am observat ca s-au uzat discurile de frana, se vede o buza de aprox 2mm, placutele mai au cam 5mm carne. La urmatoarea revizie urmeaza sa le schimb pe toate.
   La voi tot asa de repede s-au uzat discurile de frana, eu stiam ca de regula schimbi discul la 2 schimburi de placute de frana?
   Ce ar fi de preferat, discuri si placute de origine? Eu ma gandeam sa iau discuri Brembo, Textar, ATE voi ce recomandati? Discurile sunt ventilate de 258mm.
   La placutele de frana am o nelamurire, imi apar doua dimensiuni de 140 mm si de 155mm, de care ar trebui ?
   Am mai observat ca de 2 saptamani am senzatia de roata descentrata in mers pe partea dreapta, am fost la vulcanizare si am verificat si echilibrat rotile, acestea erau echilibrate! Nu am vibratii in pedala cand franez.
   Va multumesc!

   Comment


   • Ia discuri și placute Textar, foarte bune.

    Comment

    Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google