E concurenta mare de e asa ieftin mobil 1 la Carrefour (la oferta)? Sau baza este din uleiuri reciclate ? Exemplu:Mobil 1 New Life 1Litru = 37 lei, facut anul trecut,dar mai erau si stocuri la raft din 2013;Mobil 1 ESP Formula 5w30 4 litri=142 lei.
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
Mannol 5w40 16 lei/ litru, 58 lei/4 litri. Schimbat la 7500-8000 km n-ar fi o problema. Are recomandari Renault RN 0700/0701, Nissan/Infiniti. API SN/CF ACEA A3/B4. Pe bidon scrie 7705 O.E.M. Motorul suna mai bine si uleiul arata mai bine decat Mobil 2000 10w40 la acelasi nr. de km parcursi.
Comment
-
Originally posted by Fanez View Post. ........uleiul arata mai bine decat Mobil 2000 10w40 la acelasi nr. de km parcursi.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostMannol 5w40 16 lei/ litru, 58 lei/4 litri. Schimbat la 7500-8000 km n-ar fi o problema. Are recomandari Renault RN 0700/0701, Nissan/Infiniti. API SN/CF ACEA A3/B4. Pe bidon scrie 7705 O.E.M. Motorul suna mai bine si uleiul arata mai bine decat Mobil 2000 10w40 la acelasi nr. de km parcursi.
Important cat mergi cu el, dar foarte important si regimul de functionare.
Daca mai pui la socoteala ca e un ulei (foarte) slab aditivat, "reteta" e completa.
Ca "arata" mai bine dupa x kilometri nu stiu cat e un criteriu de calitate (ma gandesc ca zici ca era asa mai deschis la culoare) avand slabe calitati de curatare posibil sa nu fii facut mare lucru in motor.
Originally posted by arvor View PostMi-a dat un prieten Valvoline 0w30. Ce ziceti,sa-l bag ?
E foarte ok, e chiar o idee mai vascos ca DaciaOil 5W30, baga-l fara nici o retinere.
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostDaca arata mai bine asta nu inseamna ca este mai bun , din contra , asta-mi spune ca-i un ulei mediocru.
Originally posted by mr.K View PostN-am vazut niciodata la raft Namol d'asta.
Comment
Comment