La mine e alternativ, odata primesc, odata nu. Acum am.
criza mare si la ecusoane.Cum dreq sa nu puna, ca iti dau aia de la RAR gratis,cate vrei,numai sa le pui.Probabil ca le era sila se se deplaseze pana la RAR, sa se aprovizioneze cu materiale.Eu vad inutila lipirea acelui ecuson,oricum nu il baga nimeni in seama, pe traseu,tot actele ''vorbesc''.
<--TOYOTA

,,
.
in afara de logan,mai am o skoda 120l din 1978.face aia ce face si ia itp-ul din prima.repet,masina de32 de ani.dar,repet,dar,pe timpuri se faceau masini mai de bun simt.am verificat spatele la loganul meu,de 5000km,si are diferenta de franare pe spate de 16% si baba a avut 6 % pe frana de serviciu si 0% pe frana de mana?cred ca ma lepad de dacie.sper sa nu se supere moderatorul ca fac poate deservicii daciei,insa,tot o caruta pe patru roti ramane
in afara de logan,mai am o skoda 120l din 1978.face aia ce face si ia itp-ul din prima.repet,masina de32 de ani.dar,repet,dar,pe timpuri se faceau masini mai de bun simt.am verificat spatele la loganul meu,de 5000km,si are diferenta de franare pe spate de 16% si baba a avut 6 % pe frana de serviciu si 0% pe frana de mana?cred ca ma lepad de dacie.sper sa nu se supere moderatorul ca fac poate deservicii daciei,insa,tot o caruta pe patru roti ramane
. 70 lei a costat ITP. gazele au fost 0.00%

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment