Originally posted by ham04
View Post
R A R - I T P
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cartea de identitate vehicul,certificat de inmatriculare,asigurare obligatorie si buletinul.Daca masina este in leasing se accepta si copie la cartea de indentitate,dar sa fie vizata de proprietar ca este comform cu originalul.LOGAN-->
<--TOYOTA
-
mda..imi aduc aminte decat ceva da nu mai stiu ce insemna exact..dar era pe spate 18%<=30% .in fine peste ceva timp o sa trebuiasca sa schimb placutele..si atunci sigur o sa mai un test..cu sau fara bani.
Era frumos sa avem si noi datele obtinute ...
sandero 1.4 owner
Comment
-
-
Facut azi ITP-ul la o statie din Valea Oltului -Ghencea.
Taxa 90 lei - trecut testele cu brio, fara nici o interventie.
Masina are fix 4 ani, 32.000 km si merge ceas.
In acesti 4 ani am schimbat sonda marsarier, termostatul(spatamana trecuta) si cap de bara stanga(alaltaieri), in rest ulei filtre si benzina.
Comment
-
Cam asa arata stopul:Originally posted by eugenmanea View PostSalut! Stiti cumva daca am un pic stopul stanga spate ciobit o sa am probleme la ITP?
Multumesc
Ce ziceti trec ITP u?
MultumescSaab 9-5 Aero
Comment
-
re
Pai din pacate sunt 2 impedimente:
1. Pretul- cred ca e in jur de 400 RON un stop de Kia Proceed
2. Timpul- am zis ca daca imi fac stopul sa imi rezolv si bara- cred ca se observa ca e o idee iesita si are si o urechiusa rupta- deci probabil trebuie schimbata.
Vroiam sa rezolv pe CASCO ambele, dar la primavara- ca cine stie cine mai intra in mine iarna asta
Stiti cumva vreun centru ITP care sa functioneze si sambata si sa accepte 'micul meu dar de 50 de lei'?Saab 9-5 Aero
Comment

aia sunt mai importanti. Oricum sper sa nu ma caute la trusa de prim ajutor, expirata din 2005 

Comment