If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si ti se pare tie ca eu am exagerat cand am zis 8,5 consum oras cand aia au dat 8,2?
Voi credeti pe uni care fac teste care nu se stiu in ce conditii si cand va spune altul care merge ziz de zi cu ea nu credeti.
Eu zic sa ii sunati pe aia care au facutu testul ala si cereti poze.
..............................
Azi am facut un tur pe centura si am facut un filmulet legat de consum instant.
Am profitat de faptul ca masina are in dotare pilot ' am apelat la serviciile sale. https://www.youtube.com/watch?v=hpUu...e_gdata_player
Urca frumos in viteza cu "pilotul".
Sa inteleg ca la ~130/h consum este undeva la 7,x %?
Real nu instant.
PS: imi place cand dai gaz ca nu sare instantul la 20%
Consumul afisat era cel instant.
Oscileaza intre 7-8 exceptand momentul in care o calci sa ajungi la acea viteza.
Se pare ca pilotul stie sa o calce la economie avand fi cuntia ECO activata pe care o simti numai in momentul in care vrei sa o calci mai sportiv.
Motorul nu te mai ajuta asa mult(sau turbina) cu ECO activat
Pana la 10 mii k ar trebui sa mai scada cateva puncte consumul, dar ramane de vazut.
Pai eu zic ca e bine pentru 0,9 consumul la 130 .
De la viteza aia el incepe sa puna osul la munca pe cand 16v merge lejer.
O sa mai fac una mica astazi undeva la 150 ca stiu ca de la viteza asta incepe sa pape si 16 v.
avem pe firma 2 loganuri laureate 0,9 TCE luate în 14.01.2013. Sunt conduse de mine si de asociatul meu care avem stiluri de condus asemanatoare.
Consumuri:
1. Condusă de mine cam 75% extra urban ( total 1300 km )viteza medie 38 km/h fara a depasii 100-110 km/h consum mediu 6,2 l
2. Condusă de asociatul meu cam 75% urban (total vreo 700 km) consum mediu 7,7 l - nu stiu viteza medie.
Cum vi se par consumurile?
Mie cel putin mi se par un pic mari dar am condus pana acum Skoda Roomster 1,4 TDI 80 cai (vreo 6 ani).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment