Consum Logan 1.2_16v

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by fanrenault View Post
    @TM-00-000, uitate la vw passat b6 ,in mare parte din detinatori se plang de motor,la alea se ard si claxoanele de multe ori,si altele. Deci probleme sunt la toate masinile lumii , si la alea scumpe cand iti cade ceva,pai iti cad mai multe deodata. Masina noua straina de 28.000 euro ruginita. Ce spui?

    @tm000, ce porbleme ai la dacia ta? Eu a mea e fabricata la sfarsitul anului 2004,de 7 ani condusa,ce pot sa spun de ea, probleme: "problema" mai zdrangane pe drum praf, la becuri mici promele rezolvate, o pipa bieleta schimbata (drumuri) ,altceva.... nu am,merge perfect in rest.
    A mea are 1 an. Azi am facut 10000km cu ea. Probleme: se reseteaza cb-ul cand vrea el, scoate un huruit la pornire la rece, scartaie la scaun si la geamurile din fata cand sunt deschise si de multe ori si cand sunt inchise, are variatii de turatie la pornirea de pe loc, cand iei un damb mai abrupt parca s-ar rupe masina , chiar daca nu ai viteza, vopseaua se zgarie foarte usor, la denivelari e cam saltareata, scartaie un pic usile (balamalele), intra greu in marsalier, iarna cateodata nu porneste de la prima cheie, nu e bine izolata fonic, nu da caldura in partea de jos la sofer, decat foarte putin, problema tapiterie scaun sofer (de vede urat un colt...i se vede buretele), se simte cam nasol buretele, servodirectia e cam greoaie, usile din spate se inchid greu (doar prin trantire), ambreiajul trebuie uns des, nu e stabila in curbe, oglinzile retrovizoare se pliaza greu, nu are semnal auditiv cand pleci cu frana de mana putin trasa, fnisajele de la consola sunt nasoale (forma e frumoasa, dar pacat de finisaje), cand pornesti a.c. se aude urat si trage greu motorul, raceste destul de greu, pasagerul din dreapta are senzatia de nesiguranta etc. Mai sunt tot felul de sunete care se mai aud si nu sunt placute. La consum sta destul de bine...consuma cam cat un matiz.

    Comment


    • @TM-00-000, din multe ce ai scris nu sunt probleme intradevar. de exemplu: ca cica nu e stabila in curbe,ca nu trage motorul (ce vrei de la un 1.2 16v cu cuplu de 100 nm? Si cand dai drumul al AC e clar), pe damburi saltareata, ca nu piuie nimic cand mergi unpic cu frana trasa (dar arata in bord) ,cand iei un damb parca s.ar rupe masina se rupe frasul., vopseaua se zgarie foarte usor, (ai grija la culoare rosie,dao cu polish) , pasagerul din dreapta are senzatia de nesigurant ( nu inteleg ce senzatie de nesiguranta) Ambreajul trebuie uns des....in rest.... probleme generale de ghinion ca la orice masina.

      Stai sa treaca rodajul, ca o sa traga mai bine, si sa ii dai si talpa de talpa pana la turatia maxima,ca asa o sa iti faci prapad motorul.
      Last edited by fanrenault; 6 July 2012, 20:42. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • Adica ce se strica daca ii dai pana la 6 000 ture din cand in cand ?

        Comment


        • Originally posted by cristiboerica View Post
          Adica ce se strica daca ii dai pana la 6 000 ture din cand in cand ?
          Nu,daca nu mergi cu ea sportiv niciodata,atunci devine puturoasa .... E bine sa.i mai talpa brutala,sa se no..

          Comment


          • Motorul se adapteaza la orice stil de condus din momentul respectiv deci faza cu ''daca nu ii dai blana se invata puturoasa '' e pentru Dacia 1310 cred .

            Comment


            • Ba da, si masina mea a fost puturoasa inainte sa vada acceleratii brutale, si au mai fost cazuri in care nu stiau de ce trage greu,ca nu au mers niciodata brutal. Sa vezi cand ma duc pe autostrada, ii dau maximul de viteze schimband la 6000,dupaia sa vezi ce fain merge

              Comment


              • Mergi cu ea sportiv calc iti raspunde la fel mergi incet calc se adapteaza deci exact ce am spus.
                Mersul sportiv ocazional prelungeste durata de viata a catalizatorului si mai da incredere soferului ca nu are chiar o masina puturoasa .

                Comment


                • Daa ! Acum e dureros de sprintena daca nu am grija la pedala

                  Comment


                  • Originally posted by fanrenault View Post
                    @TM-00-000, din multe ce ai scris nu sunt probleme intradevar. de exemplu: ca cica nu e stabila in curbe,ca nu trage motorul (ce vrei de la un 1.2 16v cu cuplu de 100 nm? Si cand dai drumul al AC e clar), pe damburi saltareata, ca nu piuie nimic cand mergi unpic cu frana trasa (dar arata in bord) ,cand iei un damb parca s.ar rupe masina se rupe frasul., vopseaua se zgarie foarte usor, (ai grija la culoare rosie,dao cu polish) , pasagerul din dreapta are senzatia de nesigurant ( nu inteleg ce senzatie de nesiguranta) Ambreajul trebuie uns des....in rest.... probleme generale de ghinion ca la orice masina.

                    Stai sa treaca rodajul, ca o sa traga mai bine, si sa ii dai si talpa de talpa pana la turatia maxima,ca asa o sa iti faci prapad motorul.
                    Crezi ca merg doar cu 1800rpm? Merg si cu 5000r dar nu tot timpul. In general o turez pana la 2500-3000 asa cum e normal (in oras). In afara cam 3500-4000 dar face urat.

                    Comment


                    • Pai o fi facand urat la turatii mari dar ce sa faci,sa vezi cum s.a auzit inainte cand a vazut 6000 ......

                      Comment


                      • Cred ca la 6000 se aude mai tare decat la o motocicleta. O fii motor de turatie, dar totusi 6000 e mult.

                        Comment


                        • Nu e mult deloc benzinarul suporta turatii. ;) Si imi palce sunetul

                          Comment


                          • Incearca 6500 . Suna frumos in limitare )) .

                            Comment


                            • poate nu ati observat, dar sunteti pe threadul de consum!

                              ieri am scos iar 4,5%! am fost pana la tara, ~139km dus-intors, consum ~6,3L, viteza medie ~70km/h! la dus 4 persoane, la intors, numai eu!

                              Comment


                              • Ai scos 4,5 sau 6,3?! Nu inteleg

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google