Prestige-ul atinge lejer 200. asa ca...pt cei care nu au mers niciodata cu un logan..ii rugam sa-si pastreze parerile pt ei.. ;)
1.6 16v
Collapse
X
-
Prinde 200 pe kilometraj nu pe GPS.
Comment
-
Da, pai viteza reala (pe GPS) este in jur de 185 km/h cand tie iti arata 200.
Comment
-
toti care suntem pe aici am mers cu loganOriginally posted by terror3009Prestige-ul atinge lejer 200. asa ca...pt cei care nu au mers niciodata cu un logan..ii rugam sa-si pastreze parerile pt ei.. ;)
) ma indoiesc ca e cineva care nu a mers ;)
Cu prestige nu am mers...sper sa am ocazia ;)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
incearca-l..si ai sa ramai surprins...eu cu Loganul meu..am mers la niste curse...si i-am lasat pe toti masca...adik un golf4 tdi; un rover 25 pe benzina; un fiat grande punto multijet;si un BMW seria 7 tot tdi(pe care l-am facut numai la demaraj..pana am ajuns eu intr-a 3-a el deja trecea de mine :P ) ; si un peugeot 307 hdi...
Comment
-
Asta-i chiar tare: Prestige-ul face un Seria 7.
PS: Din ce an era BMW-ul?
Comment
-
De mers - merge al dracului de bine Prestige.
Acum o saptamana, la ultima linie dreapta inainte de Turda, aveam 110 si intr-o clipa am fost in 170. N-am putut incerca mai mult, ca am ajuns coloana de trantori
E drept, aveam Petrom 99+. Se simte clar la pedalaMartinel rules!
Comment
-
cred ca daca iti faci un chiptuning trage si mai bine,asta costa cam 200 euro si din cate am inteles consumul ramane la fel daca mergi normal fara sa il forjezi.Originally posted by RuudDe mers - merge al dracului de bine Prestige.
Acum o saptamana, la ultima linie dreapta inainte de Turda, aveam 110 si intr-o clipa am fost in 170.
Comment

Comment