Consum 1.6 mpi 8v

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • si la mine a crescut consumul ... a ajuns la 10,5 - 11 ... si din cauza vremii (s-a racit) si a faptului ca circul dimineata la alte intervale orare ... cand e mai aglomerat. totusi e diferenta destul de mare ... plus ca am patit-o cand mi-am instalat xenoanele. am scos bateria si mi s-a resetat CB ... mi-a mers complet aiurea pana nu l-am resetat din nou prin scoaterea fiselor de la baterie. Acum sper sa nu mai faca probleme.
    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

    Comment


    • nu stiu cit aveti voi consumul .....dar la mine este 12 si ceva,avind in vedere traficul din bucuresti..... oricum eu cred ca e mare consumul
      Loganist......

      Comment


      • Originally posted by Cristisony View Post
        Rocri, nu merg cu viteza dar imi pierd rabdarea usor si o mai calc si Csebalyn peste tot in si in afara Bucurestiului circulatia e praf; si am o intrebare:poate sa consume mai mult din cauza ca am pus roti mai late?
        da consuma mai mult avind roti mai late
        Loganist......

        Comment


        • Eu am masina de la inceput din 2004 si pot sa va spun ca pina prin toamna trecuta m-am incadrat in consumul dat de fabricant, iar acum si la mine consumul dat de calculator este in jur de 11.

          Aceste lucruri le pun in special pe seama faptului ca s-a aglomerat foarte mult strada prin cresterea numarului de masini si in parte prin nerabdarea soferului care o mai calca pe ditante scurte.

          Sper sa reziste motorul in timp la acest regim de functionare - pentru mine este clar ca producatorul nu a avut-o in vedere (aglomeratia la care s-a ajuns) la calculul consumului - datorita valorilor de consum date initial, care sunt mai mici decat cele realizate acum cel putin cei din Bucuresteni.
          M-am referit in special la masinile din Bucuresti unde traficul e cum e.

          Comment


          • Motor cald, resetare cb, viteza 80km/h uneori 90km/h(din obisnuinta lasam piciorul mai greu pe acceleratie) am parcurs fix 50 km extraurban, am consumat 2.6 litri, din care rezulta un consum de ~5.2-5.3% extraurban(ca poate s-a consumat 2,65l, ca nici cb nu spune exact).Daca merg cu viteza medie de 110/h sare consumul la 6%Cat despre consum urban undeva la 8.0% 8.2%, asta in orasul Calarasi unde circulatia nu e asa de speriat.Eu sunt multumit de consum la motor de 1,6 cu 2900km la bord

            Comment


            • Eu in oras sub 9% nici cum nu vrea........golankiss>la ce turatie schimbi vitezele? Si ce benzina bagi?.....eu doar 95 de la petrom!!

              Comment


              • Vitezele le schimb la o turatie de pana in 2750, mai mult nu ca e inca in rodaj(pana la 3000 km stiam) iar benzina numai de la petrom f.p 95, 98 nu a vazut deocamdata.Iar acceleratia usoara intre schimbul de viteze.
                offtopic: Auzeam printre ''mecanici'' ca daca invat masina puturoasa inca de la inceput asa o sa o am mereu, indiferent de cat asa accelera-o eu dupa aceea, nu mai dezvolta puterea pe care o are.Alte pareri imi puteti spune? Daca exista un topic cu asa ceva, vreau sa stiu ca nu am gasit.

                Comment


                • Nu mai baga benzina de la Petrom. Mai ales de 95. Daca bagi de ex. de la Rompetrol nu scade cu mult consumul (aproape insesizabil) dar merge mai bine motorul. Si dupa rodaj (care este pana la 1000 de km) scade consumul cu aproape 1l la 100 de km(in oras).
                  Cel mai lent 1,6 8v

                  Comment


                  • Golankiss, asa stiu si eu (ca se invata puturoasa daca in rodaj schimbi la turatii mici) dar nimeni nu a zis sigur , cica este posibil. Este cineva care sa stie sigur ca si eu sunt curios!

                    Comment


                    • Am si eu unul de 1,6 ABS+ din Septembrie 2007. Am facut consumul mediu pe 1 luna (cat am bagat si cati km am facut) si a iesit 8,1% cu benzina de 95 de la OMV si Petrom. Cred ca nu e prea mare dar nici mic. Pt motorizarea asta cred ca e OK.

                      Comment


                      • Am reusit si eu sa scot extraurban 9%
                        Cat despre urban, daca merg doar ziua cand e aglomerat, nu scade sub 10% (sa zic 9,8 - 10,4%). Daca ma plimb un pic seara cand e liber (50-80km/h), scade cate un pic. Pun benzina de 95 de la MOL.
                        Logan Kiss FM 1.6MPI IS-29-FLY

                        Comment


                        • 6.2%

                          Traseu Galati-Cuca-Barlad-Vaslui-Iasi si retur consum mediu 6.2% dat de CB. Cand am plecat din Galati aveam 60 Km in bord facuti numai in oras (sa vad cum merge noua achizitie). P.S. Am respectat cam totate indicatiile gasite pe forum (la rodaj). Sunt super multumit de consum, chiar nu ma asteptam. See ya'

                          Comment


                          • Ultimul consum Bucuresti - Sibiu pe A1 si apoi Dealul Negru si Valea Oltului consum mediu 6%. Viteza maxima pe A1 165 km/h.
                            Cu Opelul meu Vectra B am scos 5.5% in acelasi stil de condus - diferenta e de +15CP la Vectra + confort + stabilitate.
                            In oras Loganul are consum mediu 10.2% (metoda plinului la Rompetrol cu Efix 95), Opel consum oras 9.8% . Am alimentat si cu 98 dar nu am simtit absolut nimic la Logan. La Opel am simtit o mica imbunatatire..... dar nu merita diferenta de pret.
                            Esential e ca de 3 ani de Rompetrol am filltrul de benzina absolut curat... si iarna a pornit la cheie... sper sa o tina tot asa !

                            Bafta !

                            Comment


                            • Mor cand vad ce consumuri aveti ... amu' s-a mai incalzit vremea si in oras mi-a scazut la 9.4-9.5, iar pe un drum de TM (la dus medie 110-120 kmh - cu accese pana la 155kmh; la intors 100kmh pe o ploaie dementiala) mi-a luat 7,6% ....

                              6.2% ??? 6 % ??? Voi pe unde si cum umblati ? Sau aveti dci-uri si a-ti postat gresit ?

                              LE: benzina 95 de la rompetrol
                              Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                              Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

                              Comment


                              • Bubu, multe sunt si exagerate pe aici. de obicei multi merg mai incet si pun viteza ,aici pe forum, mai mare :-) sau altii dau consumul mediu (oras si afara) si spun ca e mediu in oras si de aici mai apare cate unul cu 8L/100 prin oras.

                                Stai linistit ca ai consumul bun ... si al meu la vitezele alea e cam la fel.

                                300KM - TM - TG-JIU : viteze 110-130KM/h (si cateodata si pana la 155-160KM/h) 7.3L/100.

                                in oras am 10.3L/100 acuma dar am mers mai sportiv in ultima perioada ...
                                I have no special talent. I am only passionately curious.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google