Consum 1.6 mpi 8v

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 270 KM cu 20 l benzina de 95, consum mediu aprox. 6,9%. Dar peste 200 km au fost facuti in afara orasului. In oras ia cam 9,2-10 %. O sa mai fac calcule, dar nu stiu cand...
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

    Comment


    • 90 km cu 5,4l...........ar veni cam 6%.......mers lejer depasiri doar ocazionale si alea fara sa depasesc 120km......frana de motor cat mai mult posibil.drumul uscat.benzina petrom 95.in masina 2 persoane! Campia turzii-cluj(iulius mall)si retur!!!

      Comment


      • @hit- Misto! Inseamna ca ai avut si drum fara multe probleme- depasiri, coloane, carutze..
        Vedeti ca depinde mult de conditiile de trafic. Daca ar fi mai multe autostrazi sau macar drumuri fara carute, pietoni prin mijlocul strazii, basca caini mai mult sau mai putzin vagabonzi! Pardon- comunitari...
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

        Comment


        • Poate ma injurati dar am mers cu al meu 1.6l, nu eram eu la volan, 5000 rpm pana in 130 km/ora oras, la final dupa teste a dat 9.7/100. Acum veti spune ca glumesc dar nu. Dupa aceea am mers cu masina celui care a probat-o pe a mea, acelasi regim, lafel. Am crezut ca imi rupe Loganelu in doua.
          Ideea e in felul urmator, chiar si sportiv conteaza mult cum mergi sportiv.
          Si chiar daca veti rade sa nu comparati consumul de Piatra Neamt cu cel de Bucuresti. La PN aerul este mai curat, si nu e gluma, ganditi-va ca cei care mergeti in Buc mergeti preponderent in spatele altora si poluarea cu gaze de evacuare este net superioara ceea ce rezulta ca de fapt in motor cantitatea de aer este mult mai mica. Poate ziceti ca nu se vede mult dar se vede si cumulat cu celelalte conditii cam creste consumul.
          Eu personal in 300 km unde 40 km au fost pana in 50/h (drum de munte cu a doua) si cam 30-40 km facuti in oras, condus sportiv in depasiri si alea alea, 4000 rpm schimbat, am scos 6.8l.
          Pentru cei care nu ma cred data viitoare am sa le fac poze la bord sa vada. Se poate dar depinde cum conduci foarte mult.

          Comment


          • De curand am facut un test si anume,benzina petrom 95,resetat CB,drum 30 km,viteza max 100 km/ora,accelerari constante,vant din pupa destul de tare,consum mediu 5,5 l/100 km,la intoarcere in maxim o ora,acelasi drum dar cu vantul din fata 6,3 l/100 km.Daca doriti atasez poze cu bordul.In rest cum merg eu adica in limitele normalitatii consumul se incadreaza cam in ceea ce spune in carte.
            KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

            Comment


            • @burtosu- de ce sa pui poze? Fiecare spune ce si cum, doar n-o sa ne juram...
              Cum a spus mai multa lume, mai inainte , "este multi" factori care influenteaza consumul. Iar ce spune la carte, e facut in conditii mai mult decat optime, cred eu.
              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

              Comment


              • Eu am fost azi pe autostrada Bucuresti-Pitesti dus-intors 3 persoane in masina,mers cu 90-100 km/h si mi-a consumat cam 6% Am motor de 1.6 8v
                Last edited by ciky; 22 April 2008, 19:19.
                http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
                Sony/Magnat/Alpine/Focal

                Comment


                • Ciky: asta cred eu ca e un consum normal pe care il scoate un 1.6 8v la drum intins si viteza cat de cat constanta si pe o plaja de 80 - 100 kmh. restul ....
                  Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                  Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

                  Comment


                  • Am motor 1.6 8v 90cp si asa cum am vazut ca au scris si cei de dinainte, consumul depinde de multi factori: trafic, viteza(constanta SAU NU), CAT DE TARE APESI PE PEDALA LA ACCELERATII, viteza maxima, etc...
                    eu am scos ca proba si valori de 7 l la suta (nu pe oras) si un minim de 4.9 l /100 pe o distanta de 10km conform indicatorului computerului de bord.

                    Comment


                    • 3 persone in masina.porbagajul plinut si el.....mers" destul " de constant 90-120km/h(2 depasiri cu a 4 pana la 120),AC pornit partial(din cand in cand il mai opream)....6,5%.SUPER MULTUMIT!!!!

                      Comment


                      • pana unde?

                        La inceput eram speriat de consumuri de 7,5/100 ... 7,2/100. Apoi, dupa 3500 km facuti a inceput sa mai scada. Cand am ajuns la la primul 5,9/100 pe un Brasov-Intorsura-Siriu-Buzau-Galati am zis eee ok! Merge.
                        Apoi, de Florii, 3 in masina, porbagajul full, traseu Moeciu-Brasov-Cheia-Ploiesti-Galati 370km = 5,3/100, cu traversat doar Brasov si Braila. DAR am avut "iepuras" cu radar in fata si s-a mers constant 90-110km/h.

                        Comment


                        • Timisoara - Lugoj - Caransebes - Hateg - Petrosani - Targu-Jiu (~300KM) dus-intors (~600KM); singur in masina + bagaje; comsum mediu 6.6L/100 pe CB (viteze 100-110-120KM/h, dar am mai avut si portiuni libere in care am mers cu 140)

                          offtopic: am urcat la Ranca (2 persoane in masina); consum 12L/100 :-) (cine cunoaste zona stie ca sunt pante cu inclinatie mare 10-14% cam 18KM) la coborare insa (cred ca posesorii dCi mor de invidie) consum 2.5L/100 (bineinteles 90% din drum am mers doar in frana ...) :-)
                          I have no special talent. I am only passionately curious.

                          Comment


                          • Consum mediu 6,7 la suta pe traseul Bucuresti,Brasov, Tg. Mures, Cluj, Oradea, Salonta, Arad, Timisoara si retur pe Arad, Deva, Sibiu, Valcea, Bucuresti.
                            E adevarat ca benzina a fost MOL EVO si Lukoil plus de 98.

                            Comment


                            • Mers la padure de 1 mai,3 insi,serpentine,depasiri,schimbari numai in 5.500 ture,mers in forta,cca 30 km,consum mediu 7,5 l/100 km
                              KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

                              Comment


                              • Nu te cred.
                                Pe 30 km in regimu' asta numai in vise...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google