Consum 1.6 mpi 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o8MeLC
    replied
    Consum facut de tata pe drumul Bucuresti-Buzau-Navodari-Buzau-Bucuresti.Nu s-a mers pe autostrada ci pe vechiul drum. 80% din drum s-a mers cu 4 persoane in masina si ceva bagaje, iar restul doar 2 si aceleasi bagaje. E primul drum extraurban de cat am pus axa si s-a mers relativ tare 120-140 cu multiple depasiri dar nu in forta (gen in curul aluia si inferioara) ci din viteza si preponderent cu treapta a 5-a. Cand a ajuns tata acasa (e prima data cand o conduce cu axa) a spus ca "fuge".

In acesti km sunt si cei din urban Bucuresti-Constanta-Buzau si ceva fataiaiala pe la tara.

http://youtu.be/X_94E7tTKJU
    Attached Files

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    Alimentat la benzinaria carrefour, apoi A1, dealu negru si la ramnicu valcea , dupa 172 km, viteza medie era 74.1km/h si consumul era 5,1l/100km.
    La intoarcere, dupa ce am facut valea oltului dus intors pana la sibiu si vreo 60 de km pe drum de munte brezoi voineasa pe valea lotrului, 65.2 km/h media, 722km parcursi si 5.1l/100km consum mediu in aceiasi benzinarie.
    Autostrada a fost parcursa la 100 km/h, in rest cam 80km/h in afara localitatilor si AC 1/3 din drum.
    Regimurile sub 3000 rot /min favorizeaza consumul la acest motor. In oras, consumul meu de weekend e vreo 8,2l/100 km fara AC.

Leave a comment:

• tudorel92
    replied
    salutare! am scos 5.4 l/100 km pe drumul dintre Ghimpati si Bucuresti. La drum lung..insemnand 900 km (Bucuresti-Hateg dus-intors) cu masina incarcata si la dus si la intors am scos 6.2l/100km . Am ramas surprins de aceste consumuri dar cred ca scaderea (fata de 7-8 l/100km) se datoreaza depasirii a 40.000 km (actual 44.000 km(

Leave a comment:

• Rac
    replied
    Originally posted by mike26ro View Post
    interesant consumul asta....ai avut cumva vant din spate?
    Am facut si eu testul asta pe instant dar nu-mi scade sub 6.4 nicicum. daca o tin cu 90 atunci scot si eu 5.7-5.8.
    Crezi cumva ca producatorl calculeaza consumurile la 140km/h ?

Leave a comment:

• bad_hrc
    replied
    Pai asta este secretul, treapta 5 cu 70-90 km/h si drum la vale. Daca bate vantul din fata si vrei sa consumi 5% singura varianta este sa tragi pe dreapta si sa astepti sa nu mai bata vantul.

Leave a comment:

• mike26ro
    replied
    interesant consumul asta....ai avut cumva vant din spate?
    Am facut si eu testul asta pe instant dar nu-mi scade sub 6.4 nicicum. daca o tin cu 90 atunci scot si eu 5.7-5.8.

Leave a comment:

• o8MeLC
    replied
    bucuresti-urziceni- pogoanele si retur + vreo 60km in sat.

si un filmulet cu un consum instant la aproximativ 117 km/h, imi cer scuze pentru fimuletul slabut, sa va uitati in hd pentru a intelege cv

http://www.youtube.com/watch?v=PCzJfjTEReQ

Attached Files

Leave a comment:

• RobertDH
    replied
    Pozele le-am facut cand am intrat in Ploiesti, la vale eram clar, ideea e ca am ramas surprins. Am mai incercat odata a iesit iar pana in 4. Da am consum instant, dar poza nu e facuta la consumul instant.

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    la cat ai mers la vale....

Leave a comment:

• iulica097
    replied
    80? In toate pozele arata 60 . Ai consum instant nu ?

Leave a comment:

• Martian
    replied
    RobertDH, nu stiu ce sa zic... Chiar si in conditiile descrise de tine e prea frumos sa fie adevarat...

Leave a comment:

• RobertDH
    replied
    3,7 l/100km, viteza 80km/h in general, Predeal-Ploiesti, motiv: nu eram grabit, eram singur si plictisit si nu aveam benzina.
    Nu vreau sa mai repet experienta, ma scarpina talpa intr-un hal ..
    Attached Files
    Last edited by RobertDH; 14 April 2013, 22:15.

Leave a comment:

• o8MeLC
    replied
    Originally posted by Martian View Post
    o8MeLC, pun si eu o intrebare... Dupa modificarea evacuarii SUNA incantator sau TRAGE incantator?
    Evacuarea nu suna deloc deoarece au fost facuta doar galerie de evacuare , iar traseul dupa este unul stoc, cu catalizator si restul. Am schimbat filtrul de aer care avea 14 000 km si consumul de benzina urban a scazut cu mai bine de 1L/100km

Leave a comment:

• iulica097
    replied
    Originally posted by virtualmansorin View Post
    nu am mai avut consum mediu sub 7 de cind era in rodaj
    media mea acum este intre 7,8-10

baga de la lukoil
    Last edited by iulica097; 13 March 2013, 19:49.

Leave a comment:

• Martian
    replied
    o8MeLC, pun si eu o intrebare... Dupa modificarea evacuarii SUNA incantator sau TRAGE incantator?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google