Consum 1.6 mpi 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Martian
    replied
    Rautacioasa lumea p-aici... Eu cred ca 6.5% e consumul pe timp de iarna, distante scurte, si multe semafoare...

Leave a comment:

• cristi3775
    replied
    cand se mai duce in garaj odata la 3 zile sa ii dea o cheie....si atat.

Leave a comment:

• o8MeLC
    replied
    6.5 l/100 media cui ? cand rulezi pe capre?)

Leave a comment:

• Ioan_mirsu
    replied
    6.5 % media

Leave a comment:

• bad_hrc
    replied
    Asa da, mergi blana autostrada dupa care mergi cu 70 ca sa iti scada consumul de la 8 la 6,3

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    Pai a mers cu 130 pana la Bucuresti sau Ploiesti, ca dupa incetisor incetisor pana la predeal si a mai scazut consumul.

Leave a comment:

• bad_hrc
    replied
    Macar ar avea o dovada si chiar daca ar fi sa ai viteza medie 120km/h pe CB daca consumul este 6, ceva nu este in regula.

Roco, weekendul trecut am fost pe valea prahovei, am mers cu 90 pana in Comarnic si de acolo am abordat un stil sportiv (mers blana treptele 1 2 si 3 cu destule depasiri) pana in Predeal dupa care m-am intors domol in Sinaia. Din bucuresti pana in comarnic consumul pe cb a fost 6,1, in Predeal imi arata 6,7, apoi in sinaia am ajuns cu 6,6 iar la intoarcere la intrarea in bucuresti aveam 6,3.

Leave a comment:

• Roco
    replied
    Originally posted by bad_hrc View Post
    Daca mergi pe autostrada cu 130 consum mai mic de 7 nu ai cum sa scoti. Ce zici tu acolo e consum de maxim 100km/h. Poze... ca de obicei, fara.
    Si daca ar fii poze, sincer tu crezi ca la la 130-150 ai consum de 6,3? Eu nu

Leave a comment:

• bad_hrc
    replied
    Daca mergi pe autostrada cu 130 consum mai mic de 7 nu ai cum sa scoti. Ce zici tu acolo e consum de maxim 100km/h. Poze... ca de obicei, fara.

Leave a comment:

• tacciudaniel
    replied
    buna seara eu am fost de la constanta la predeal cu 130-150 km/h si acolo am avut consum de 6,3,nu l-am resetat,iar cand am ajuns la constanta cu viteza de 100-120 km/h consumul era de 5,9

Leave a comment:

• bad_hrc
    replied
    In Bucuresti cam asta e consumul cand da zapada, pentru ca la un semafor la care stateai de 2 ori acum stai de 3 sau 4 ori pentru ca lumea merge mai incet si de aici consumul respectiv, daca mai stai si 5 minute in parcare sa dezapezesti, nu mai are cum sa scada consumul mediu pentru ca in bucuresti nu e ca in alte orase sa mergi 2km fara sa te opresti sau sa incetinesti.

Leave a comment:

• k17
    replied
    Iar a sarit calul ca si iarna trecuta - 12,4% consum de Bucuresti si inca nu este chiar foarte frig sau multa zapada

Leave a comment:

• Lascarica
    replied
    Originally posted by Shakar View Post
    Nu merita sa opresti masina la semafor de nicio culoare.
    Ar mai fi de precizat ca masinile care au Start&Stop vin echipate cu acumulatoare mai mari si electromotor mai puternic (care poate invarti volanta aproape de turatia de ralenti), iar functia e activa doar dupa ce motorul s-a incalzit rezonabil.

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Nu e vorba numai de temperatura exterioara ci si de rezistenta la inaintare opusa de vant, de zapada in strat mare, distantele parcurse intre opriri etc.

Leave a comment:

• zeegermans
    replied
    totusi e cam mare consumul tau. nici la -25 nu ar trebui sa consume atat.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google