Consum 1.6 mpi 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o8MeLC
    replied
    Bucuresti (din fata blocului)-Sinaia- (vreo 30 km prin sinaia) -Bucuresti tot pana in fata blocului.

Am mers pe A3 unde la dus a batut vantul foarte tare si erau perioade in care aveam la 110 km/h consum instant de 10l/100.

In mare pe autostrada am mers 110 la dus ca ma arunca de pe autostrada, iar la intors intre 110-130 in functie de trafic, in rest am mers 100-70 km/h.

Dupa modificarea evacuarii masina consuma simtitor mai mult dar trage incantator. O sa schimb filtrul de aer avand in vedere ca nu l-am mai schimbat de aproximativ 12000 km,deci e pa.

Consumul urban (Bucuresti) este undeva la 12, dar mers alert si in zone cu aglomeratie, gen Magheru, Calea Victoriei.
    Attached Files
    Last edited by o8MeLC; 27 February 2013, 01:17.

Leave a comment:

• radu2008
    replied
    Am facut un drum de aproape 600 de km cu 5 persoane in masina +bagaje pe masura :Medias ,Sovata ,Gheorgheni ,Lacu Rosu ,Bicaz ,Borsec,Reghin ,TG Mures si am avut un consum de 6,5 % dar nu am depasit 100 km/h!

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    Originally posted by o8MeLC View Post
    la supernove se ard pompele la 2 luni. Lumea nu merge cu combustibil putin pentru ca nu se raceste pompa ci pentru ca ia de pe fund mizeria, ca si cum pompa aceea nu trage mereu de pe fund... noaptea mintii.
    In manualul de utilizare zice ceva de vreo 10 l in rezervor parca... Si n-am treaba cu supernovele.

Leave a comment:

• o8MeLC
    replied
    pun si eu un consum aici cu masina mea extraurban. Din pacate senzorul meu de viteza mai face figuri si au fost zone in care nu a mers si nu a inregistrat km.

Pe google map arata ca am mers cam 350 km cu un consum de 24L, adica un consum de 6.85 l/100. Pe tot parcursul drumului am fost 4 oameni. La dus aveam portbagajul plin de nu mai aveam loc sa pun un ac si am mers cu 110-120. La intors am venit pe intuneric ploaie si ulterior ninsoare si am mers 80-90 si cu 50-60 unde ningea.
    Si la dus si la intors am traversat Bucurstiul.

Leave a comment:

• vasile78
    replied
    Cam 11% am avut consumul in perioada Dec-Ian, in ultimele zile mai calduroase scazuse la 10%, numai oras ca n-am cauciucuri de sezon. :P

Leave a comment:

• Danyell
    replied
    Daca s-ar arde mereu pompele de benzina cu 8 litri de benzina, ar trebui fara 3 liniute sa nu plecam la drum. Poate a fost si ghinion, sau piese de calitate proasta.

Leave a comment:

• o8MeLC
    replied
    la supernove se ard pompele la 2 luni. Lumea nu merge cu combustibil putin pentru ca nu se raceste pompa ci pentru ca ia de pe fund mizeria, ca si cum pompa aceea nu trage mereu de pe fund... noaptea mintii.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Hai ma fi serios, te-au mintit. 8 litri de benzina inseamna cantitate mare si arhisuficienta pentru a raci o pompa de benzina ... daca s-a ars inseamna ca au mers cu mult mai putini litri in rezervor.

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    Originally posted by o8MeLC View Post
    si tot nu vad din ce cauza trebuie sa urmaresti litrii consumati daca stii exact cat are o linie si nu astepti sa ajungi la pompa. Iti propui sa alimentezi cand ai cel putin 15 L si cand scade la 2 linii tragi la benzinarie sau sunt asa rare benzinariile incat pe o raza de 100-200 km nu gasesti benzinarie si sa ai mereu peste 15 L? Mai stiu eu pe cineva care avea peste 15L in rezervor si zicea ca nu mai are benzina ca el nu merge cu 2 liniute niciodata ca nu e bine. Idioti sunt astia de la dacia si toti in general ca nu au pus sa se aprinda pompa de la 30 L ca sa stam mereu cu 30L sa nu traga de pe fund pompa.
    Au ars destui gplisiti pompa mergand cu 8 litri in rezervor....

Leave a comment:

• Martian
    replied
    Sa vezi cu benzina deloc ce usoara e...

Leave a comment:

• Danyell
    replied
    Adevarat. De ce sa o umpli pana in gura nu stiu. Mie personal, poate e doar impresia mea, imi place cu mai putina benzina, ca e masina mai usoara si are un demaraj mai bun.

Leave a comment:

• o8MeLC
    replied
    si asta cu umplutul rezervorului pana in gura nu am inteles-o niciodata...adica in cazul in care era benizna pe terminate si era ultima alimentare din viata puneam si in gura si tineam pana cand mai facaem 200 m cu masina dar in cazul in care avem benzinarii la fiecare colt de strada nu vad rostul umplerii pana in buza avand in vedere ca risti sa se blocheze plutitorul pe maxim si sa astupi teava de retur... Fiecare face ce vrea si cand vrea doar ca unii fac unele lucruri care nu sunt normale.

Leave a comment:

• Danyell
    replied
    Eu nu ma mai uit la consum ca mai rau ma enervez. Pe timp de iarna, in oras nu scade de 11-12 nici daca o rogi frumos. La drum intins e altceva, dar cam rar in cazul meu. Cat despre nivelul de benzina, n-am lasat-o niciodata pe rezerva. La o liniuta i-am pus benzina mereu. Fiecare cand vrea.

Leave a comment:

• bad_hrc
    replied
    Ma uit ocazional dar nu ii dau importanta deoarece din cate stiu eu CB pune si rezerva in calculul autonomiei ceea ce mai mult ma induce in eroare ca in realitate trebuie sa mai scazi 150-180km din ce afiseaza cb.

Leave a comment:

• laur200445
    replied
    Nu te poti uita pur si simplu la autonomia afisata de CB daca tot zici ca nu astepti sa ti se aprinda becul de rezerva?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google