Curea Distributie Rupta ATENTIE LA PIESELE DE ORIGINE !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• madi
    replied
    Pai nu inteleg chestia sta cu garantia , un an piese si manopera, adica dupa ce trece anul trebuie sa stau cu morcovul in fund pana la urmatorul schimb de distributie? De ce nu exista termenul de garantie macar 4 ani sau 60000km(1.4) daca piesele sunt de origine.Mai iau si pielea de pe tine, in Campulung la dealerul dacia un schimb de distributie la 1.4 costa 900 ron fara pompa de apa .

Leave a comment:

• Bogdan20cj
    replied
    eu am sunat saptamana trecuta la dacia service cluj 2, si mi-a spus ca nu trebuie sa schimb pompa de apa, ci doar kit distributie + kit accesorii + manopera = 530 lei, garantie 1 an.

intradevar ce a patit sacalul 009 este nasol, oricum nu mai avea garantie..

acum daca aveti ceva sugestii de piese (curele si altecele pentru distributie) sa imi spuneti si mie..

Leave a comment:

• sacalu009
    replied
    da eu ce sa mai zic la mine s-a rupt dupa 37000 si dupa 1an si 8 luni deci oricum iesea din garantie... ce sa mai zic...la mevexim un schimb de distributie te costa 1400 sau 1500 ron si unde e afacera ..?? si inca ceva mie mi-a recomandat cineva o distributie contech sau ceva de genu se zice ca ar fi mai fiabile si nu s-ar rupe asa usor...ce parere aveti?

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    oricum este recomandat sa schimbi si pompa de apa odata cu kitul distributie, chiar daca nu are scurgeri pe la rulment, poate ceda in orice moment
    cu placere ani[I]aL_2008

Leave a comment:

• yrman
    replied
    daca nu schimbi pompa de apa nu ti se da garantie. La multe service-uri am vazut ca asta e conditia sa iti dea garantie la distributie.

Leave a comment:

• 77sky
    replied
    Originally posted by einstein1984 View Post
    1 an, piese si manopera, dar trebuie sa schimbi kit distributie si kit accesorii, nu doar curele.
    Cand vorbesti de kit, te referi inclusiv la pompa de apa, sau doar ansamblul curea+galeti?

Leave a comment:

• ani[I]aL_2008
    replied
    Servus! Multumesc pentru feedback samy0388. Am dat deja comanda. LEMFORDER will be! Astia la reprezentanta iau si pielea de pe noi. DACIA SHOP au cele mai bune preturi si cele mai diverse( mai multi producatori), asta din cat am putut eu sa-mi dau seama pana in prezent urmarind ofertele de piese auto de pe net.
    O zi buna tuturor!

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    Originally posted by 77sky View Post
    Si ce te faci daca o montezi in service autorizat, piesa lor, chinezismul lor si...ai supriza fatala sa-ti lesine motorul, dupa ce expira perioada de garantie???

Care este de 6 luni, de nu ma insel (rog sa fiu corectat, daca gresesc!)
    1 an, piese si manopera, dar trebuie sa schimbi kit distributie si kit accesorii, nu doar curele.
    Last edited by 77sky; 6 September 2011, 13:26.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    mergi pe daciashop cu mare incredere, iar pentru piese mergi pe lemforder, si eu am cate ceva de schimbat dar nu ma mai complic sa merg la service, astept itp, imi da revenire apoi montez ce spun aia de la itp, lemforder rules merita un ban in plus

Leave a comment:

• ani[I]aL_2008
    replied
    Salutare tuturor!
    Tocmai ce am parcurs acest topic si m-am "speriat" un pic de piesele cumparate de la "diversi" de pe forum. O intrebare pentru toti care au cumparat de la DaciaShop( aici sper sa nu-i supar pe Dani (Dsign) si Sorin (Soran) ), sunteti multumniti de produse, nu ati aut probleme cu ele? Nu de alta, dar vreau sa-mi comand de la ei capete de bara, bieleta inferioara si alte cateva articole.
    Va multumesc anticipat pentru feedback.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    e atunci suferi, ca ai dat jdemilioane la service, ca ai garantie, bla bla in loc sa iei de la daciashop cel mai bun kit si sa ti-l monteze ei ...

Leave a comment:

• 77sky
    replied
    Si ce te faci daca o montezi in service autorizat, piesa lor, chinezismul lor si...ai supriza fatala sa-ti lesine motorul, dupa ce expira perioada de garantie???

Care este de 6 luni, de nu ma insel (rog sa fiu corectat, daca gresesc!)

Asta pentru ca am intrebat la un service de piesele ce le monteaza si probabil pt a da costul final mai mic...pun "piese bune". Si am auzit de reparatii in alta parte decat serviceul autorizat, pt a drege ce au stricat "autorizatii".

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    daca au avut surprize si la dealer, la ce mare atentie sa mai ai ? daca o pui in service fara garantie, mergi pe barba ta, daca o pui in service autorizat ai garantie, dar daca e sa se rupa, se rupe si asta e ...

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    unii au avut surprize si la dealerii,asa ca mare atentie.

Leave a comment:

• Bogdan20cj
    replied
    Nu stiu cum se face dar in ultima vreme am citit pe acest forum despre o multime de curele de distributie rupte, si partea proasta este ca economisesti daca se poate spune asa ceva sute de lei la montaj iar daca ai "norocul" sa se rupa atunci ai de platit pe putin valoarea a 3 distributii puse la Dacia.

Si la mine se apropie cei 60k km si cred ca am sa merg la Dacia, sa imi puna distributia. Am sunat si spuneau ca pompa de apa nu este obligatoriu a fi schimbata doar daca prezinta scurgeri.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google