Curea Distributie Rupta ATENTIE LA PIESELE DE ORIGINE !
Collapse
X
-
Trec prin Mioveni ca am adresa lui si o sa-l caut pe ciprishor asta ....vedem dar eu asa nu o las sigur,teparii sa plateasca.
Leave a comment:
-
Si a 3 a persoana confirma cele spuse de mine.. Din cate stiu eu nu ii din sibiu ii din pitesti asa ma dus si pe mine cu vorba ca ne auzim in 3-4 zile sa vb cu distribuitorii si cand l-am sunat nu a mai raspuns la telefon.
Leave a comment:
-
Originally posted by KeanuRev View PostAmbele distributie au fost in ambalaj original cu holograma deci nu mai merge "faza" Intradevar vanzatorul este din pitesti, userul pe forum nu il gasesc dar in schimb am id de messenger si telefon la care nu mai raspunde de ceva perioada de timp userul este : afolie_auto iar nr de telefon 0723237253 asa ca mare grija la cei care au luat piese de la respectivul, mai ales distributii.
Pozele sunt de la cureaua mea...
Leave a comment:
-
Deh, daca ai luat kit de distributie cu 1 milion jumate cu pompa de apa. Cand la norauto si piese de SKF, NGK, Ferodo, nu doar de ASAM.
Leave a comment:
-
concret patit de mine, curea, role, pompa de apa achizitionate de la norauto (au fost mai multe piese, placute de frana ,saboti spate, bujii toate de o calitate execrabila), cel putin placutele si bujiile le-am simtit imediat ca-s proaste, franarea abia abia, iar din cauza bujiilor motorul "dadea in nas" in sarcina.Acum 2 saptamani s-a rupt cureaua, spre norocul meu imi facusem vacanta la mare si la munte si nu s-a rupt cine stie pe unde, ci la vreo 200 de m de casa.cost total fara manopera 1000 de lei frumosi.M-am linistit cu piesele facute in groenlanda dupa ce am patit cu ele.
Leave a comment:
-
am ceva pt voi...
la mine cu ceva timp innainte sa se rupa cureaua auzeam un scartait cateva sec chiar minute....pe moment am zis ca e din cauza curelei de acc dar .... dupa mai multe investigatii am gasit asta pe net:
si am mai gasit inca unul cu niste sunete... e ceva de timing belt noise... am gasit http://www.youtube.com/watch?v=cW_wp...eature=related
Leave a comment:
-
Originally posted by yrman View Postdaca nu schimbi pompa de apa nu ti se da garantie. La multe service-uri am vazut ca asta e conditia sa iti dea garantie la distributie.
Kit de distributie= curea si galeti. Nu recomanda nimeni inlocuire preventiva pompa de apa.
Pentru cei care au impresia ca manopera la Dacia e scumpa, recomand sa intrebe cat e o distributie la un golf sau polo, piese si manopera la reprezentanta. Multi vor calitate in piese si servicii dar daca se poate fara scule, fara oameni cu experienta si cat mai ieftin.
Leave a comment:
-
Originally posted by madi View PostPai nu inteleg chestia sta cu garantia , un an piese si manopera, adica dupa ce trece anul trebuie sa stau cu morcovul in fund pana la urmatorul schimb de distributie? De ce nu exista termenul de garantie macar 4 ani sau 60000km(1.4) daca piesele sunt de origine.Mai iau si pielea de pe tine, in Campulung la dealerul dacia un schimb de distributie la 1.4 costa 900 ron fara pompa de apa .
PS am inteles ca la mioveni distributia se vinde cu garantie la 60000km daca e de origine si 20000 turcesca.cea de origine este 280 si cea turceasc 220
am si eu o intrebare la cei ce s-a rupt cureaua de distributie a fost folosit diapazul?poate nu stiati dar din cauza unei tensiuni prea mari cureaua poate ceda.intreb pentru ca am aflat cu stupoare ca unii nici nu stiu de existenta lui
Leave a comment:
-
Guest repliedasta pentru ca lucreaza multi dorei in service-uri.
atat timp cat iti procuri materiale bune si bagi ceva in buzunarul mecanicosului merge treaba bine.
Leave a comment:
-
Nu ,dar ma refer la acel termen de viata al curelei , cu tot acel kit de schimb. Ei ce iti dau, un an de zile, parca schimb uleiul. Acum nu vreau sa par carcotas dar termenele de garantie sunt foarte mici in comparatie cu manoperele exorbitante la reprezentante.
Leave a comment:
-
Salut.
Era normal ca folosind piese de origine[originale cu cele puse din uzina] si garantia oferita sa fie pe langa cea oferita de uzina.Bine asta presupune ca si montajul sa fie facut de cineva care stie ce face.
Adevarul e ca in service-uri nu prea stii pe mana cui te lasi.
Numai bine.
Leave a comment:
-
madi tu daca repari ceva vecinului dai garantie pe ,,,N,,, ani? asa si la service
Leave a comment:
Leave a comment: