Injectoare 1.5 Dci

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Salut . Am si eu o problema si v-as fi recunoscator daca m-ati ajuta si pe mine putine. Am un logan 1,5 dci din 2006 cu 180000km la bord. Eu fac taximetrie cu el. Pe la 140 000 am schimbat injectoarele cu unele noi cumparate de la sinaia . m-a costat 40 de mil. pb este k zilele trecute am desfacut din curiozitate furtunasele de la retur si mi sa parut k injectorul 3 da putin mai multa motorina fata de celelalte. Nu foarte mult curge cate o picatura asa dar mai des decat la celelalte. Credeti ca e pe duca iara? Si ce imi recomandati sa le mai protejes ceva aditivi sau ulei 2 T? Va multumesc si sper sa ma ajutati cineva si pe mn cu un sfat k sincer nu vreau sa mai scot iara 40 de mil pentru injectoare

    Comment


    • #92
      Originally posted by marryus_valy View Post
      daniel 67 ce am zis de nu te-ai putut abtine?
      Daca ai pus si intrebarea asta...nu stiu zau ce ar mai fi de spus!!! Cred ca ar trebui sa revii la Dacia 1300 si derivatele ei. La ele n-o sa-ti spuna Dorel sa elimini EGR-ul!!!

      Comment


      • #93
        eliminarea EGR-ului am auzit-o la multe persoane.app nu te supara esti mecanic?spune-mi si mie dc te pricepi asa bn ce face EGR-ul?

        Comment


        • #94
          EGR-ul ...aaaaaaaaaa....uuuuuuuuuuuu....aaaaaaaahh!! E ceva care face parte dintrun motor de Logan si nu numai daaaaarrrr....grija mare ...e optional....!!! La fel ca si clima....la fel ca si oglinzile electrice...la fel ca geamurile electrice...etc....etc!!! Fabrica ti-l pune dar daca domn" inginer Dorel spune ca e in plus il dezactivam ca e piesa in plus si intrebam pe unii ce meserie au in loc sa vada la ce Dorel s-au dus cu agregatul!
          Imi cer scuze pentru ironie si pentru off topic!!! Pe acest subiect nu mai discut!!!

          Comment


          • #95
            Gresesti. Ai studiat cum se face aceasta eliminare? Ai vazut cum se prezinta admisia la o masina cu si fara EGR? Sigur, sunt si ceva dezavantaje dar avantajele primeaza.

            Comment


            • #96
              Daca tot ai postat un comentariu pe care unii neavizati nu pot sa-l inteleaga...ofera-le si traducerea..!!! Spune ce inseamna avantaje si dezavantaje ...cred ca marryus_valy ...asteapta explicatii...sau nu??? El are mecanic ...nu ca noi!!!???!!!
              P.S. Pentru cine nu a cautat problema cu ...anularea EGR... http://www.loganclub.ro/forum/anulare_egr-t7539p3.html
              Last edited by Daniel 67; 20 April 2012, 14:21.

              Comment


              • #97
                am un tovaras care are 100 000 km cu egr-ul eliminat si nu are nici cea mai mica problema,asa ca nu treb sa te sup cand am intrebat daca esti mecanic "daniel 67",pur si simplu am intrebat si eu atata tot.

                Comment


                • #98
                  Salut. Ma bag si eu aici cu o problema si v-as fi recunoscator daca m-ati ajuta si pe mine cu un sfat. Acuma cand am bagat masina in garaj mi s-a parut ca se aude un tacanit de la motor . Un tacanit asemanator cu cel ce se aude dimineata cand e motorul rece? Stie cineva ce ar putea fi? Masina trage bine pornoste la sfert si la rece si la cald, injectoarele sunt ok cu exceptia injectorului 3 care scapa putin mai multa motorina pe retur dar am fost la un service si mi-a zis ca nu e cazu sa-l schimb ca lucreaza in parametrii. Adica scapa putin mai mult decat celelalte dar nu atat de mult. Nush cum sa va explic niste picaturi foarte rare . Nu se pune problema sa curga mult pe retur doar un pic mai mult ca la celelalte. Va multumesc si v-as fi recunoscator daca m-ati ajuta cu un raspuns.

                  Comment


                  • #99
                    Originally posted by marryus_valy View Post
                    am un tovaras care are 100 000 km cu egr-ul eliminat si nu are nici cea mai mica problema,asa ca nu treb sa te sup cand am intrebat daca esti mecanic "daniel 67",pur si simplu am intrebat si eu atata tot.
                    Nu m-am suparat!!Nu am pentru ce!!! Sper ca nici tu nu te-ai suparat....doar ca trebuie sa ne informam si sa studiem ..nu trebuie sa fim mecanici auto!!! Un lucru este cert ca "eliminarea" EGR-ului duce la performante ca sa zic asa...sportive ale masinii. Asta este un asa zis avantaj.. .problema este ca sunt si dezavantaje care in timp produc neplaceri. Iar un mecanic auto cu pregatire poate sa ti le spuna...!!! Altfel ..e simplu!!!
                    Acu" pun si eu o intrebare ....ai curaj sa mergi la un ITP corect cu EGR_ul dezactivat ,,,fara a mai socoti urmarile acestui lucru????

                    Comment


                    • sa stii ca am facut si nu a zis nimic. si chiar pe bune l-am facut).am dat 80lei in rm sarat

                      Comment


                      • deci,eu am bagat motorina di camioane,si la 87000 km. a trebuit sa schimb injectoarele.Toata treaba a costat 3960 ron.Nu merita sa bagi motorina ieftina.
                        Last edited by 77sky; 4 May 2012, 14:50. Reason: Automerged Doublepost

                        Comment


                        • poi dc te-a costat atata?puteai pur si simplu sa ii schimbi doar duzele de retur atata tot si toata treaba te facea de 1000 lei.

                          Comment


                          • Salut postez si eu aici o problema. Am schimbat injectoarele acum vreo 2 zile cu unele dupa alta masina care aveau doar 5000 de km . Ele dupa vreo 5 km le-a citit ecu si masina merge foarte bine dar din cate am inteles ele totusi trebuie rescrise si in calculator si am rugamintea daca cineva din dambovita care poate sa mi puna si mie testeru pe ea si sa mi le rescrie . Eu sunt din fieni si la noi in oras nu am gasit pe nimeni cu un tester sa mi le scrie in calculatoru masinii. Care ma poate ajuta si e din zona sa mi lase un mesaj si ma deplasez eu cu masina. multumesc

                            Comment


                            • Incearca la Targoviste Mavexim sau Raiman primul e pe str care duce la Manastirea Dealul al doilea pe aleea Sinaia
                              Last edited by 77sky; 19 December 2013, 15:28.

                              Comment


                              • Mersi Tavi. Deci pana la urma tot trebuiesc scrise si in ecu cu toate ca masina merge cum trebuie si cu ele asa nu? stima

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google