Logan ABS Plus
Collapse
X
-
Din moment ce o sa fie ABS-ul pe orice model (parca asa s-a spus?) cam se pierde ideea de ABS+.
-
Abs+ este cred una din cele mai bune variante de echipare. Aproape toti prietenii mei care au Logan au versiunea abs+. Am o intrebare: cand va aparea Phase Deux vor renunta la abs+, sau va fi si la el disponibil?
Leave a comment:
-
Poti sa-i pui si boxe pe spate le conectezi la mufele cd-playerului
Leave a comment:
-
Salut !, am si eu o intrebare. Acum Logan ABS +, vine cu Radio CD 2x15W, panou detaşabil. Intrebarea este urmatoarea: CD Playerul are in spate mufe doar pentru 2 boxe? Adica cele din fata? Sau are si mufe pentru 4x15W, si sunt montate decat 2 boxe pe fata. As vrea sami pun si doua boxe in spate, sa fie 4 in total. Numai bine
Leave a comment:
-
Cred ca se referea la diferetele versiunii lui (ABS Plus) fata de una superioara...
Leave a comment:
-
Sau ce? Termina ideea.
Oglinzi electrice nu are nici un ABS + (stock).
Leave a comment:
-
Eu mi-am luat un abs+ in decembrie 2007 si sunt foarte multumit de el ....
are proiectoare, directie asistata, abs, inchidere centralizata, si cam atat .. Nu are aer , oglinzi electrice, sau
Leave a comment:
-
Iar eu am doi unchi in Onesti. Sunt braileni dar s-au mutat in Onesti.
Culoarea este foarte buna vara.
Leave a comment:
-
Este de culoare alba!
Nici Braila nu este mai prejos ... mai ales ca este orasul unde am copilarit!
Leave a comment:
-
Sa il stapanesti sanatos si fara probleme. Bani de benzina si Drum Bun. Aveti grija de voi.
Leave a comment:
-
Felicitari. Ce culoare este?Originally posted by kmi_27 View PostDe ieri sunt fericitul posesor al unui Logan abs+ 1,6 Mpi 90cp! Nu regret alegerea facuta!
Astazi am facut primii 100km impreuna! E o experienta cu totul aparte!
Multumesc noilor mei prieteni de pe acest forum!
Frumos oras Onesti-ul.
Leave a comment:
-
Sa faceti multe sute de mii de kilometri impreuna fara evenimente!! Felicitari!!Faina senzatia cand te urci tu primul in ea nu?? Asteptam poze !!!
Leave a comment:
-
De ieri sunt fericitul posesor al unui Logan abs+ 1,6 Mpi 90cp! Nu regret alegerea facuta!
Astazi am facut primii 100km impreuna! E o experienta cu totul aparte!
Multumesc noilor mei prieteni de pe acest forum!
Leave a comment:

Leave a comment: