Originally posted by Red_Alin
View Post
Logan ABS Plus
Collapse
X
-
Eu am Abs-Plus cu GPL, instalatie Milano, cost @900Euro. Si poti sa o montezi cand vrei tu. Eu nici nu am ridicat masina pana nu a avut GPL.
Leave a comment:
-
A incercat cineva sa monteze instalatie gpl pe logan abs + ? Eventual instalatie landi renz ca la cele din fabrica , eu sunt inca nehotarat daca sa iau abs plus cu aer conditinat sau preference gpl (la care nu se poate monta nici AC nici ABS ) s-a r apropia de versiune laureat gpl duap mntarea pe abs a gpl-ului mai putin computerul de bord (acesta se poate montta separat la abs plus ?)
mentionez ca instalatia gpl as monta-o dupa perioada de garantie data de fabrica la motorLast edited by mph; 11 May 2008, 00:52.
Leave a comment:
-
Salutare la toata lumea !!! Am o intrebare: imi poate spune cineva daca exista vreo diferenta intre ABS si ABS Bosch 8.0 de ultima generatie ( pe pagina Dacia la versiuni scrie ptr echiparea ABS Plus doar ABS si la Ambition si Laureat Plus - ABS Bosch 8.0 de ultima generatie ). Este vorba de generetii diferite de ABS ? Multumesc !!!
Leave a comment:
-
Din cate se vede aici da...mai este valabila oferta...fa o comparatie si cu kissfm-ul ca si ala e interesant.
Leave a comment:
-
Sunt interesat de un Logan ABS Plus, mai este de actualitate aceasta oferta?
Leave a comment:
-

Am un Logan 1.6 mpi abs+ din mai 2007 si sunt f. multumit de el.
am mai investit ceva in el, in afara de AC-ul pe care l-a avut initial (vezi foto), dar sunt f. f. f. multumit de el dupa cei 23.000 km pe care ii am pana acum...
Leave a comment:
-
Vezi,Andrei?
Ca ziceai ca nu are cum!!
Mie mi-au spus ca e la oferta cu 3 tetiere!!
Nu stiu cat va fi oferta cert este ca am 3 tetiere!!
Leave a comment:
-
Am numai 2 tetiere. Vad ca mai sunt si alti cu centura in 3 puncte asa ca m-am linistit.
Leave a comment:
-
Si eu tot 3 tetiere pe spate. ciudat este ca pe site-ul lor la dotari scrie ca este doar cu 2. si centura mijloc spate este tot in 3 puncte. nu mai inteleg nimic
Leave a comment:
-
Poate asta e numai o perioada, n-au mai avut banchete cu 2 tetiere si centura centrala cu prindere in 2 puncte.
Leave a comment:
-
Baieti...s-ar parea ca versiunea ABS+ vine acum cu 3 tetiere pe spate...am vorbit cu Ramycel( un user din Galati) care si-a luat masina de curand (cu versiunea de mai sus) si asa este ...3 tetiere pe spate..
Leave a comment:

Leave a comment: