Logan ABS Plus
Collapse
X
-
dar vezi ca versiunea asta nu are cablu pt boxele de pe spate. trebuie sa cumperi cablu si ar fi recomandat, un cablu mai gros, nu acele cabluri subtiri cu care vin boxele.
Leave a comment:
-
Daca n-ai nici o pretentie de auditie, pune de 13 - dar cu astea poti avea si mama mp3-urilor ca nu se va auzi bine.
Incearca sa pui de 16 macar pe spate, asa cum ti-a spus si Bogdan_1984.
Leave a comment:
-
daca e in garantie, ia de 13, sau daca ai sange rece, poti sa-ti iei ovale. sau cea mai buna alegere este dif de 16 cu inele de MDF. oricum, tot ce este de dim 13 este slab.
Leave a comment:
-
Da asa o sa fac..ma duc maine sa cumpar o mufa.Ce boxe credeti ca merg cel mai bine? eu ma geam la un sony xpload de 13 cm
Leave a comment:
-
exact. mufa nu are pinii pentru boxele spate. cel mai simplu, te duci si cumperi o mufa ISO si o schimbi pe cea de pe masina. doar sa te uiti cand tai firele, ca sa le pui in aceeasi pozitie. iar pentru firele de la boxele din spate trebuie sa consulti o schema, ca sa vezi care e pentru stanga si care pentru dreapta. mufa ISO e 10 lei(eu atat am dat pe ea acum 2 luni.). sau daca nu, strici o mufa si iei 4 pini si ii bagi in mufa de pe masina. dar eu nu as face asta in locul tau.
Leave a comment:
-
daca mufa nu are piniii respectivi si banuiesc ca nu-i are, trebuie sa-i pui tu sau iti iei o mufa iso cu toti pinii si legi cablurile tale de mufa aia noua. schema e perfecta. ai nevoie doar de mufa "B" din schema.
Leave a comment:
-
Salutare.Si eu vreau sa imi montez boxe pe spate.Am un Logan Abs+.Am cd-payerul de la ei.L`am desfacut eu azi si in spate am vazut mufa respectiva,uitandu`ma pe net am gasit o schema a pinilor si vad ca are loc si ptr cablurile ptr boxele din spate.Trebuie neaparat alta mufa?Sau nu e buna schemaAttached Files
Leave a comment:
-
Aici gasesti cum trebuie demontat cd-playerul de pe masina...
Nu trebuie demontata consola centrala si nici nu trebuie folosita surubelnita.
Leave a comment:
-
degeaba dai consola jos, pentru ca in jurul casetofonului e masca de plastic, si nu ai cum sa il scoti. am zis ca bagi surubelnita in lateralele casetofonului, nu la consola
Leave a comment:
-
consola nu este prinsa in suruburi. mai cauta pe forum si ai sa gasesti cum se scoate consola, chiar si HU-ul
Leave a comment:
-
Da l`am luat ca optional.Nu dau mai bine jos plasticul ala gri jos toata consola?Cum sa bag surubenlinta?nu are ceva suruburi sau eu stiu ceva?
Leave a comment:
-
abs plus nu are cd player in standard. vine fara. ti l-ai laut tu ca optional? din cate stiu, are iesire pentru 4 boxe, de scos, am inteles ca bagi o surubelnita in lateral si tragi usor si iese, sau o bucata de sarma in forma de U si o bagi in lateral stanga si dreapta si tragi si iese.
Leave a comment:

Leave a comment: