Logan ABS Plus
Collapse
X
-
F bine ce au recomandat colegii
eu as mai adauga atat: iarna nu te baza pe frine, cind e umed sau ninsoare mergi cu frina de mana, nu forta comenzile si fii cu ochii in 4.... Iarna cel mai bine e sa te pregatesti sa ii feresti pe cei ametiti din trafic.... Alias bizonii.
bafta!
ps. in super revista TOPGEAR au aparut stickere de lipit pe masinile bizonilor ! Eu deja ma apuc de treaba ! Caut bizonasi !!!
)
Attached Files
Leave a comment:
-
@kmi_27 doar lichidul de parbriz sa fie de iarna. Si daca poti un set de anvelope de iarna ca la Onesti mai ninge iarna. Altceva nimic
.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Este un thread special pentru asta. Cauta mai bine
. pune poze cu ea pe thread-ul my ride
Leave a comment:
-
As dori sa-mi impartasiti din experienta voastra despre pregatirile pe care voi le-ati facut ca sa treceti prima iarna cu masinile voastre! Este prima mea masina si nu am experietanta necesara! Va multumesc!
Leave a comment:
-
15 milioane in lei vechi??? Atunci trebuie sa fi nebun sa montezi asa ceva la ei!
Leave a comment:
-
Nu stiu daca monteaza cei de la Apan oficial sau la negru. Dar pretul este corect ca si eu i-am intrebat si tot acelasi scor mi-au dat.
Leave a comment:
-
In primul rand, nu e prisma, este apan. Si in al doilea rand, de unde stii? Vad bine in poza de la avatar "BR"?
Leave a comment:
-
Vroiai sa spui 150 roni pentru ca 1500 roni ii 15 milioane in preti vechi.
Leave a comment:
-
la Prisma de la Braila(serice si dealer autorizat) monteaza CB pe abs+, numa ca nenea ala de-acolo mi-a zis ca ma costa 1500 roni(ca cica schimba bordul, plus maneta de la stergator)
Leave a comment:
-
multi am crezut ca nu vor fi probleme, dar dupa 2-3 ani incep sa apara ... Contacte imperfecteOriginally posted by dragosvintila View PostMersi de sfaturi baieti,apropo de treaba asta avem un coleg nou in clubul nostru ce se lauda ca l-ar spala lunar si nu are si nici nu a avut vreo problema pina acum,fapt ce ma duce cu gindul sa ii fac si eu un dus la motoras dar nu inainte de al vedea pe el primul
)
Leave a comment:
-
Mersi de sfaturi baieti,apropo de treaba asta avem un coleg nou in clubul nostru ce se lauda ca l-ar spala lunar si nu are si nici nu a avut vreo problema pina acum,fapt ce ma duce cu gindul sa ii fac si eu un dus la motoras dar nu inainte de al vedea pe el primul
)
Leave a comment:
-
Ha ha ha
))) Da, in zona aia tre' sa te chinui puternic sa o poti sterge cu carpa.
Ca solutie cred eu (la mine nu e cazu ca am mana asa mai de BruceLee) ca ar merge bine cu o bata de matura, cu carpa legata in capat.
Leave a comment:
-
Eu nu la motor am probleme de curatenie ci la zona unde este pompa de servofrana respectiv ABS-ul. Nu-mi incape mana pe acolo.
Leave a comment:

Leave a comment: