) am uitat , am si AC in afara de airberg lateral si miam luat propiul MP3 player
Logan ABS Plus
Collapse
X
-
sal... am si eu logan tot ABS+ si sunt multumit de el (doar la 10.000 km i-am schimbat distrubutia PS: din cate am vazut nu sunt singurul deci e bine ...) in rest nai treaba cu ea (pacat ca e 1.4
) am uitat , am si AC in afara de airberg lateral si miam luat propiul MP3 player
Last edited by GL 64 ALY; 23 March 2010, 11:54.
-
Red_Alin Logan Ph2 ambiance nu are airbag, dar totusi spre deosebire de ph1 fara airbag, la ph2 macar e mai bine stilizata zona accea
Leave a comment:
-
dar omiti un lucru important. pe peferance nu poti pune optional AC. pe vechea serie limitata ABS+ se putea pune optional.
iar urmatoarea versiune cu AC este laureat, dar deja are unele dotari in plus si costa incapand cu 8000 euro
Leave a comment:
-
Da. Si la Preferance PH1 aveau air-bag pasager din start.
M-am uitat chiar acum pe configuratorul de la Dacia si Preferance PH2 +proiectoare de ceata este fix 7200 de euro ca un ABS+ (vopsea nemetalizata).
Leave a comment:
-
Salut.
Cred ca acum se pune din standard.
E obligatoriu
Numai bine.
Leave a comment:
-
Daca le pui tu, mai usor ar veni de mcv manuale.Nu mai tragi atitea fire.
Leave a comment:
-
Salut!
Are cineva oglinzi Mcv sau Prestige de vânzare?
Vreau să le pun pe o berlină, originalele sunt manuale.
Se merită să pun electrice? Se montează greu?
Salut!
Are cineva oglinzi Mcv sau Prestige de vânzare?
Vreau să le pun pe o berlină, originalele sunt manuale.
Se merită să pun electrice? Se montează greu?
Mulţumesc anticipat!
Leave a comment:
-
Eu am un logan ABS plus, si vreau sa zic ca sunt foarte multumit de el, dar atat regret ca nu miam mai pus si AC pe el, la casetofon am renuntat si cu 6 milioane miam echipat masina cu 4 boxe si un mp3 player.....
Leave a comment:

Leave a comment: