Logan ABS Plus

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bogdan_1984
    replied
    cred ca se refera la reglaj lombar al scaunului si reglaj pe inaltime/adancime a volanului. mare scofala. daca faceau pedala de acceleratie putin mai rigida, era si mai bine. dar asta e alt subiect de discutie care este offtopic.

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    Care ar fi ele andrei?

Leave a comment:

• andrei
    replied
    @crispred: Nu prea e cea mai reusita alegere, fiindca la ABS Plus nu ai unele dotari pentru minim de comfort.

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    Originally posted by crispred View Post
    f bine ca nu ai acceptat duda lor de cass... e chiar trompetuza si ajungeai sa iti cumperi propria scula.
    raman la parerea ca abs+ cu AC/proiectorare /geam2 electirce fata este cea mai buna alegere.

La Multi Ani !
    De ce spui asta?
    Blaukpunkt echipeaza chiar si Vw si iti spun de la mine ca sunt foarte bune.La gropi nu sare Cd-ul etc.
    Foarte multumit si de masina si de cass.

Leave a comment:

• florin75david
    replied
    Si mie m-i se pare cea mai buna alegere pe Logan.
    Imi pare rau ca nu am luat motorul de 1,5 dCI/85 CP.
    Trebuia sa mai astept si nu am mai avut rabdare. Am luat ce era pe stoc la configuratia mea.

Leave a comment:

• crispred
    replied
    f bine ca nu ai acceptat duda lor de cass... e chiar trompetuza si ajungeai sa iti cumperi propria scula.
    raman la parerea ca abs+ cu AC/proiectorare /geam2 electirce fata este cea mai buna alegere.

La Multi Ani !

Leave a comment:

• florin75david
    replied
    ... si eu sunt posesor al unui Logan ABS + si sunt foarte multumit de el.
    Consum super.
    Nu am acceptat mp3-ul lor si cu 300 ron am pus SONY explod cu boxe tot Sony dar slabute.
    Nu am vrut sa sperii vecinii.

Leave a comment:

• gxg
    replied
    Difuzoare de 13 cm.

Leave a comment:

• gabitzusan
    replied
    sal

Salutare tuturor ...Va rog mult ...Lamuriti-ma si pe mn ..Ca m-am saturat sa intreb in stg si dr ..Si sa nu stie nimeni ...Ce boxe se potrivesc(diametru) pe spate la logan ..Fara sa mai tai din tabla aia ...Sa le montez pe gaurile facute din fabrica...Hai va rog ...K nu mai pot..Va pop ///so merci anticipat

Leave a comment:

• crispred
    replied
    Originally posted by Cristi_LCD View Post
    Si eu ce am spus?
    absolut corect. Eu doar intaream ideea....

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    Si eu ce am spus?

Leave a comment:

• crispred
    replied
    Originally posted by Cristi_LCD View Post
    Nu te baza prea mult pe ABS. Tot metodele "clasice" de condus pe timp de polei sunt cele mai bune.
    frana de motor e tatal si mama frinelor .... ABS e bun dar nu suficient de bun pe gheata precum frina de motor.

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    Nu te baza prea mult pe ABS. Tot metodele "clasice" de condus pe timp de polei sunt cele mai bune.

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    Sau frana de picior. Ca de aceea este ABS

Leave a comment:

• crispred
    replied
    Scuze, frana de MOTOR .

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF