Logan ABS Plus

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cristi_LCD
    replied
    Pe mine m-a costat 110 lei mai precis si in pret a intrat si manopera si o mufa pentru antena (depinde de RCD) si cablurile pana pe spate(aici e marea lor "teapa" nu manopera in sine) . Despre pietre ce sa spun : se intampla si la case mai mari (vezi Hyunday Tucson) totusi grindina de anul trecut a fost destul de mare fata de normal de aceea s-a indoit tabla pe Logane.
    Esti al doilea Logan galben de pe forum care nu practica taximetria .

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Te-au mintit, jaune turnesol e galbenul de pe taxiuri, decat o culoare exista, cu mai multe denumiri.
    1. Nu are radio CD si nici boxe, dar are precablaj.
    2. Daca pui la dealer RCD si boxe, costa in jur de 100-150 lei manopera.
    3. RCA e obligatoriu, cum sa nu faci RCA?
    4. Are doar buton de deschidere, nu si eleron.

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    Salut tuturor membrilor. Sunt un utilizator nou. Si pana la sfarsitul lunii am sa fiu si in nou posesor al unui logan ABS plus. ABS plus pentru ca am cumparat masina prin programul RABLA. Eu voiam un logan modelul KISS FM, dar dealer-ul mi-a spus ca nu se mai fabrica acest model (KISS FM) si mi-a aratat toate modelele pe care le putea sa mi le vanda. Am ramas la ABS plus. Are dotarile standard si am optat pentru aer conditionat. Masina am luat-o cu banii jos. Singura "chestie" la aceasta masina este culoarea: jaune tournesol, adica galben. Sa nu ma intelegeti gresit. Nu sunt taximetrist si nici nu am sa practic taximetria. Pur si simplu nu aveau alta culoare. Dealer-ul mi-a spus ca nu este culoarea acea galbena inchisa, ci este un galben mai deschis.
    si acum urmeaza intrebarile, mai ales pentru membrii braileni.
    1. Am citi pe forum si am inteles ca nu are radio cd si boxe. Asa este?
    2. Am achizitionat-o de la APAN. Cat poate sa ma coste sa pun radio cd si 4 boxe (pe fata si pe spate). Dealer-ul mi-a spus sa le pun la ei ca sa nu imi pierd garantia
    3. Am inteles de pe forum ca e recomandat sa fac CASCO. Imi trebuie si RCA?
    4. Are acel eleron pe portbagaj si buton de deschidere al portbagajului?
    5. Stie cineva cum arata acel galben? Mor de curiozitate.
    masina m-a ajuns 7702 euro. Este luata cu banii jos. Sper sa nu ma prinda vreo ploaie cu pietre sa imi indoaie tablaria (am vazut zeci de logan-uri cu lovituri de piatra)

Leave a comment:

• Nikolas_bnm
    replied
    Sfat

Cauta sa iei Laureat Plus ,are tot ce trebuie ;ABS,Ac etc radio cd se poate schimba si putin mai tarziu daca este sanatate.Iar pentru casco fa un ultim efort se merita,nu stii niciodata ce se poate intampla.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Oricum, comenzi nu se mai dau acum. Daca nu iei acum ABS Plus, gata, se termina versiunea asta. La Logan Ph2 nu o sa existe.
    Prin programul Rabla se dau si masini cu motor pe benzina, eu zic sa mergi si la alt dealer.

Leave a comment:

• gabriel.alecu
    replied
    Da cash vreau sa o iau. Am fost azi la IPSO din Ion Mihalache si am plecat asa pe ganduri. Pai aveam si eu o rabla prin parcare, vroiam sa scap de ea dar ei puteau sa-mi ofere doar versiuni cu motor Diesel si eu vreau sa merg pe benzina. E am zis asta e si i-am zis ca vreau abs+ 1.4 si mi-a zis ca e o probleme din cauza valului cu "rabla" nu prea mai au masini prn stoc si i-am zis pai astept o luna cat sa se faca comanda si mi-a zis ca e posibil sa nu se mai fabrice logan-ul... Si ca daca e sa astept pana in toamna cand apare Logan2-ul... Da si i-am zis ca revin pe luni cu un avans de 50mil si ca va cauta prin stocurile din tzara daca au abs+ 1.4... Si nu stiu de ce am impresia ca imi gaseste una galbena...

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    Manopera e in jur de 50-60 de lei.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    2. Apeleaza la IPSO, Meridian sau Auto Marcus Grup, care e mai aproape de tine.
    3. Masina o platesti cash? Daca da, poti sa nu faci CASCO (desi e recomandat sa faci). Daca nu, CASCO e obligatoriu.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Laureate nu are ABS, doar Laureate Plus!La capitolul audio nu are cum sa fie manopera foarte scumpa, iar referitor la CASCO eu te sfatuiesc sa-ti faci tocmai pe principiul ca nu vrei sa arunci cu banii!Ca dealer...eu am fost foarte multumit de IPSO!

Leave a comment:

• gabriel.alecu
    replied
    Salutare! In curand voi fi un proaspat posesor de logan dar mai am cateva nelamuriri:
    1. In primul rand eu doresc sa-mi achizitionez un ABS+ 1.4 Blue Marine dar am o intrebare la versiunea Laureat de 7900E are ABS ?
    2. Apoi la ce delar sa apelez?
    3. Este necesar sa fac un casco la masina. Eu de fel nu prea am bani dar gandesc ca mai bine tin bani care trebuie sa-i dau la casco intr-un cufar in casa si daca am probleme sa apelez la ei (si ma rog sa nu am nici o problema) Voi ce spuneti?
    4. Si in ultima faza am remarcat ca pe site-ul dacia.Ro apare la versiunea ABS+ Cdplayer Standard. Eu am citit ca cdplayer-urile cu care vin nu sunt ft stralucite si eu as vrea sa-mi cumpar de exemplu un Panasonic si niste boxe... Dar mi-a zis cineva ca domne nu se merita ca te duce manopera mult... Asa ca mai bine sa-l iau de la ei unde manopera e inclusa in pret?

Leave a comment:

• yonut_a
    replied
    Aha...Mersi Eu intotdeauna aveam impresia ca iti dau boxe pe fata

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    Nu ai boxe de nici un fel. Pe spate gaurile sunt in tabla nu si in tapiterie (ar arata si naspa)

Leave a comment:

• yonut_a
    replied
    Salutare.Cine ma poate lamuri si pe mine???Tocmai mi am comandat un Logan ABS+ .Am inteles ca nu are radio da este precablat.As vrea sa stiu daca in precablaj intra si boxe fata si daca are gauri pentru boxe spate..

Leave a comment:

• andrei
    replied
    O sa fie mai mult posibilitati de configurare, deci o sa se renunte la ABS Plus.

Leave a comment:

• Andrei T
    replied
    pacat ca se renunta la el
    :bighuh:

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google