Logan ABS Plus

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bogdan_1984
    replied
    toate au iesire pt 4 boxe. ai cerut tu cd player din fabrica?

Leave a comment:

• Distrat
    replied
    demontare cd-playerul

Salut.cd- playerul de pe absplus are iesiri si ptr boxele spate? Daca stie care ..si cum se demonteaza cd-playerul ???

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    Da normal,pai nu ti-am spus ca era o promotie practic.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    A fost doar un lot limitat (500-1000 masini produse dupa 8 feb 2008) cu dotarile astea, dar nu trebuie generalizat in cazul de fata!

Leave a comment:

• B 83 RMJ
    replied
    Originally posted by madi View Post
    Uite la configurator Dacia Logan ABS Plus , 2 tetiere.
    are dreptate...asa scrie la configurator...dar e neactualizat...toate modele abs + din 2008 au 3 tetiere in spate. si vad ca sunt mai multi care au. si eu am 3 tetiere, si o am din aprilie 2008, la fel si un prieten de-al meu care o are tot de atunci

vedeti poza la my ride in semnatura
    Last edited by B 83 RMJ; 3 January 2009, 22:07.

Leave a comment:

• crispred
    replied
    La Multi Ani pe 2009 !

Referitor la a3a tetiera spate (mijloc) nici masina mea nu a avut-o si oricum mai mult incurca vizibilitatea. In ceea ce priveste cassul Blaupunkt sustin in continuare ca e o trompetuza... am pe Vectra mea o scula chiar Blaupunkt din fabrica si 10 difuzoare Blaupunkt (masina e din 2000) si nu se comparta cu duditele de pe Logan. Blaupunkt e super firma dar amicii nostrii francezi vor sa maximizeze profitul si nu satisfactia clientului asa ca au comandat tropetutele alea. Cine le are sa le foloseasca cu placere .
    Cu reglajele lombare la scaune nu le resimt lipsa .... e ok asa cum sunt. Chiar ma bucur ca nu am geamuri electrice spate.... fiica-mea ar sta cu picioarele catarata exact pe butoanele lor.... groaznic de prost amplasate ..parerea mea
    Computerul de bord nu e o necesitate in viata mea.... calculul la pompa a ramas o nostalgie de la vechea Dacie ) ... oricum in ultima vreme viata asta nebuna nu prea mi-a mai lasat placerea calculului.

Bafta !

Leave a comment:

• VanDiesel
    replied
    nu stiu ce va bateti ptr a3a tetiera spate ca pe mine ma enerveaza la culme; si eu am absplus si chiar daca mi-ar fi dat-o tot as fi pus-o in portbagaj imi ia din vizibilitate spate...[offtopic]

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    Si a mea este ABS+ si are doar 2 tetiere spate.
    si in rest....este exact cum a zis Andrei mai sus.

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    da, acum am vazut si eu cu ce este dotata versiunea aceasta. probabil nu au mai avut spatare de la bancheta cu 2 tetiere si ai instalat cu 3 tetiere . si ce ar mai putea sa fie pe unele modele in plus fata de altele?

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    Si eu tot 3 tetiere am in spate.Ti-am mai spus Andrei ca noi astia cu ABS Plus si 3 tetiere am prins ceva oferta.Asa mi-a zis la Dealer.

Leave a comment:

• madi
    replied
    Uite la configurator Dacia Logan ABS Plus , 2 tetiere.
    Attached Files

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    ok! o fi asa cum spui tu. dar ca sa-mi satur curiozitatea (nimic altceva) as dori sa vad o poza cu aceasta versiune cu 4 tetiere.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Daca a ta a avut asa ceva iar incepi cu generalizarea? Si nu, nu am gresit nicaieri, ca sa stai linistit.

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    are trei tetiere si cinci centuri cu prindere in trei puncte. asta e, mai greseste omul sper ca se intelege destul de bine ca e vorba de modelul ABS plus in poza si se vede si centura din mijloc cu prindere in 3 pct.
    Attached Files
    Last edited by bogdan_1984; 1 January 2009, 19:13.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Nu are martor portiere deschise, computer de bord, scaun sofer fara reglaj pe inaltime, oglinzi cu reglaj manual, geamuri electrice spate si pe langa asta, doar 2 tetiere spate.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google