Laureate
Collapse
X
-
Ai de ales intre cei de la dealer sau cei din magazine. Eu as zice prima varianta, ca sa fie montati si de ei.
-
Vreau sa-mi montez senzori de parcare ( de prefereat kit cu 4) si as dori sugestii de la voi de care si de unde sa cumpar sa fiu sigur ca nu dau banii degaba
Leave a comment:
-
Tragi tare de ea in sus, rotind totodata. Cea de Prestige se pune invers, adica prin presare.
Leave a comment:
-
Am si io o intrebare, daca ati skimbat careva nuca schimbatorului, eu am daia patratoasa si as vrea sa imi pun daia de Prestige de piele dar nu stiu cum sa o dau p asta jos si daca as dao jos cum se monteaza cealalata??
Leave a comment:
-
Jantele lu' dracu...
daca are motor de 1.4, e laureate plus. are dotari de ambition, dar motor mai mic.
Leave a comment:
-
Ce motor de 1,6 mai? Tu postezi ca se afli in treaba si sa faci posturi?
N-ai vazut ca a zis omul ca are motor de 1,4 MPI?
Leave a comment:
-
Eu am luat-o in 04.02.2008 laureate plus 1.4 decit ca nu am jenti aliaj si e ambition cu radio cd
Leave a comment:
-
Pe laureate au inceput sa puna radio cd in loc de casetofon incepand cu 13.02.2008 cel putin asa m-au informat de la vocea clientului.Originally posted by andrei View Post@cristi212men: Pe Laureate au bagat de curand Radio CD, de la sfarsitul anului trecut daca nu ma insel.
Leave a comment:
-
Multam ca mai lamurit
tatamiu cand a cumparat-o a spus ca e full option , ce e drept pe mine nu prea ma interesa atunci ca eu circulam cu alta masina.
Inca odata Multam
Leave a comment:
-
Are jenti aliaj asa a venit...Eu de aia am intrebat ca pe usa scrie ambition ,masina am cumparat-o in iunie 2006 si pe talon la anu fabricatie tot 2006 scrie.
Leave a comment:

Leave a comment: