Laureate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cristy plus
    replied
    Daca are genti aliaj e ambition
    abs are numai laureate plus si e1,4

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Am si eu intrebare.Deci nu stiu ce masina am
    M-am uitat pe la usi pe acolo scrie Ambition , dar cred ca e laureate , am asa pe ea :
    Ogliniz electrice,inchidere centralizata ,abs , aer conditionat reglare scaun pe inaltime reglare centura siguranta radio cd 4 boxe lumina portbagaj , lumina torpedou , computer bord jenti 3 tetiere spate
    deci e ... ? E ambitoin cum scrie acolo pe ea ?

Leave a comment:

• cristy plus
    replied
    Eu pe laureate plus am cd

Leave a comment:

• andrei
    replied
    @cristi212men: Pe Laureate au bagat de curand Radio CD, de la sfarsitul anului trecut daca nu ma insel.

Leave a comment:

• Seba
    replied
    Nope, schimbarile au fost in septembrie 2006...Atunci cand a fost lansat prestige-ul. Eu am masina din iunie 2006 si e la fel ca primele din 2004.
    dupa cum scrie aici, ai tot ce-ai zis tu, mai putin cd-player-ul (care se schimba f usor cu unul din supermarketuri...)

Leave a comment:

• cristi212men
    replied
    salut!
    lamuriti-ma si pe mine cu urmatorul aspect:
    eu am inteles ca schimbarile:Buton deschidere portbagaj;
    Nou schimbător de viteze;
    Stopuri spate de tip cristal; radio CD; portbagaj cu eleron încorporat;
    spaţiu depozitare la baza consolei; au survenit din iunie 2006.
    am comandat un laureate 1.4 si spre surprinderea mea am auzit ca va avea radiocasetofon. am sunat la VC si mi-a spus ca laureate cu radio CD a inceput sa se fabrice din data de 13.02.2008.
    sa inteleg ca asta e singurul minus si ca beneficiez de celelalte imbunatatiri? ca sunt oarecum nedumerit si in dealer nu prea am incredere.
    va multumesc mult si astept raspunsul cu nerabdare la aceasta "problema" a mea.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    @band206: Inseamna ca are platicul de la semnalizare alb, nu galben ca celelalte dinainte de septembrie 2006.

Leave a comment:

• dorutz
    replied
    Originally posted by band206 View Post
    Eu am LGN Laureat GPL. In oferta scria ca am stopuri tip cristal. ce inseamna asta si care e diferenta fata de cele normale?
    stopurile tip cristal sunt cele care au semnalizatorul alb . de fapt cu care sunt echipate a doua colectie logan ( cea si cu buton la portbagaj )

Leave a comment:

• cristy plus
    replied
    de la inceput am vrut un laureate dar nu mi lam permis acom dupa 3 ani cred ca am reusit sa imi ating visul luand unul

Leave a comment:

• band206
    replied
    Eu am LGN Laureat GPL. In oferta scria ca am stopuri tip cristal. ce inseamna asta si care e diferenta fata de cele normale?

Leave a comment:

• dorutz
    replied
    dap :d aer conditionat e clima ;) . io zic ca abs + AC sa ocupe primul loc in alegerea unei masini . io cand am luat-o pe asta exista nuami ambitionul cu abs si nu prea aveam banishori . da in schimb mi-am luat una cu de toate

Leave a comment:

• livas
    replied
    clima sa inteleg ca inseamna aerul conditionat.?

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Originally posted by livas View Post
    As vrea sa va intreb care sunt cele 6 functii ale computerului de bord
    Functiile sunt urmatoarele:
    • kilometraj general
    • kilometraj partial
    • carburant utilizat
    • consum mediu
    • autonomie estimatã
    • distantã parcursã
    • vitezã medie

Leave a comment:

• doru
    replied
    logan kissfm are si abs

Leave a comment:

• Seba
    replied
    livas, bine-ai venit! eu ti-as sugera sa-ti iei masina cu abs si clima, indiferent de motorizare. o sa vezi la vara diferenta intre 1310 si logan cu clima.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google