Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Mi-am adus aminte ca am promis sa pun poze cu protectiile de pe interiorul aripilor fata si spate. Am dat fuga la masina si am facut 3 poze. In prima si a doua se poate vedea aripa spate si ca protectia nu e pe tot interiorul ei, iar in a treia poza se vede aripa fata si cum tot interiorul ei este protejat.
-
Si eu cred ca ar trebui sa fie, probabil depinde si de versiune, nu bag mana in foc.
Leave a comment:
-
Faceam referire la aparatorile puse de gigelgicuta in poza de mai sus , daca este pe toate modele logan .
Leave a comment:
-
Destul de interesante "modificarile" aduse . Treaba cu lipsa "inscriptiei" cu motorizarea este doar la 1.2 16v , sau mai nou este la toate modelele logan ? Aceeasi intrebare legata si de aparatorile de noroi...?
Leave a comment:
-
Mersi de informatie.Sa stiu sa ma iau de dealer daca lipseste cel dupa fata cum era in showroom
Leave a comment:
-
Scuze, se pare ca am inteles eu gresit.
Da plasticul ala de protejeaza interiorul aripi este si la mine, si pe fata si pe spate. Pe fata e pe tot interiorul aripii, iar pe spate doar pe jumatatea posterioara. O sa fac si la astea niste poze mai pe seara.
Leave a comment:
-
gigelgicuta nu era vorba de aparatoarea aia.Uitate deasupra rotii daca e ceva de plastic care protejeaza caroseria?Eu am vazut ca este,insa doar pe spate. WTF?
Leave a comment:
-
asa cum am promis, poza cu aparatorile de norori de la rotile spateAttached Files
Leave a comment:
-
da doar pe spate, pe interior, o sa fac o poza astazi sa vedeti
Leave a comment:
-
micutzu666 decat pe spate le ai?
Ca asa m-am uitat sub un Laureate in showroom si era la fel
Leave a comment:
-
confirm ca am si eu acea fustitala ambiance dar mai am si o aparatoare de noroi stanga dreapta la rotile spate asta pe interiorul aripii sa zic.cum te uiti la roata spate in dreapta pe interior.e din plastic.
Leave a comment:
Leave a comment: